• Lorkah

    faror med dermaroller (läs om ni behandlar er själva)

    Att det är så farligt att rolla själv tror jag inte på alls. Däremot har jag rollat i nästan ett halvår utan ett uns resultat så jag gav upp. Sen började jag sola Red Light Therapy tanning, dvs i Rejuvenation Tanning beds och har fått enorma resultat. Dessa har blivit enormt populära här i USA och finns på de flesta solarium salonger numera. Den första månaden solade jag 5 ggr/vecka och efter det 3 ggr/vecka (är inne på 3e månaden nu) och ska sola så ända tills slutet av maj. Huden har blivit mindre rynkig, mindre porer, mindre ärr och har blivit slät och återfuktad.

    Detta ljus upptäcktes av NASA efter dom tog bort de skadliga ljusvågorna som återuppbyggande och återställande för huden. Det finns även blått ljus man kan köra för endast ansiktet/acne eftersom det tar död på bakterier. Mycket, mycket bättre än dermaroller, i alla fall för mig.

    Det är även hjälpsamt mot depressioner, det lyfter verkligen humöret. Finns detta i nån större utsträckning i Sverige? Om inte så dröjer det nog inte länge förrens det gör det.

Svar på tråden faror med dermaroller (läs om ni behandlar er själva)