Inlägg från: Uffesson |Visa alla inlägg
  • Uffesson

    SÅÅÅ RUBBAT: muslim kräver hundförbud

    Kaf Ha Ya Ain Sad skrev 2012-04-14 22:42:24 följande:
    Jag kan inte svara på en sådan sak då muslimer inte är en homogen grupp. Det beror på hur religiös man är tex. Det är också välkänt att man inte har hundarna inne i husen. En del har hundar för att vakta sina djur och hem. Vi hade två hundar som vi hade i trädgården, ena hunden som var min var min barndomsvän som alltid finns i mitt minne. 
    Så de fick snällt bo utomhus och sova i gräset?!
  • Uffesson
    Kaf Ha Ya Ain Sad skrev 2012-04-21 18:49:36 följande:
    Det var ju tack vare mitt tjat som du nu satte dig och googlade och hittade artikeln som i sin tur ställer TS och alla de som kommenterade den i en hörna. Politikerns förslag handlar om djurmisshandel som sagt och inte om det som står i TS, men att du sedan kom in och kommenterade politikerns namn istället för att ifrågasätta TS gjorde saken inte bättre.

    Dina andra länkar är icke-pålitliga källor. Dessa kristna islamofobiska länkar vet man redan vad de har för agenda så de får du stoppa i fickan än så länge.

    Det sista du citerade är lite intressant. Det står om den hunden som var med de som sov i grottan, men citatet säger inte vad som står om hunden, vet du? Även här citeras saker utan att analyseras och begrundas. Sen säger ditt citat det jag redan skrev om tidigare, om att hundar får man hålla utomhus, vad är nytt med detta liksom? 
    Är dognews.net en islamofobisk (överanvänt ord) sida? Nasist-Greta med sin schäfer?
  • Uffesson
    Kaf Ha Ya Ain Sad skrev 2012-04-21 19:06:46 följande:
    Något som också är intressant är att folk så fort en muslim säger/gör något så startas det tråd efter tråd om det. Men när ultraortodoxa rabbiner i israel misshandlar kvinnor på bussar och beordrat dom sätta sig längre bak har jag inte sett en enda tråd om det här. Och när koptiska kyrkan i Egypten trotsar staten och lagstiftarna att de inte får lägga sig och tillåta skilsmässa (som är inte tillåtet enligt deras religion) har ingen här startat en tråd om det, men när en muslim som dessutom är politiker tycker att det är djurmisshandel att hålla hundar inom hus ja då är man snar i att starta en tråd om och komma med några små lögner om att muslimer är si och så.
    Detta har många olika anledningar. Vi har, bland annat, tagit hand om många människor med en islamistisk tro de senaste åren.

    Invandringen har, för många, inneburit uppoffringar som nya kunskaper. Utan att diskutera effekt och annat av en islamistisk befolkning, så kan faktumet att det finns fler muslimer än ultraortodoxa människor i Sverige konstateras.

    Det faktum att du även bevisar på andra värderingar, då du erkände i tidigare inlägg att er hund fått bo utomhus, skapar debatt. Vad som är rätt och fel är, som sagt, en fråga om värderingar likt allt annat. Men, en debatt måste tas och människor måste få "speak up their mind".

    Även om många debatter skapar fördomar så har vi ju, det allra senaste, sett bevis på vissa av de uttalanden som tidigare kallades "fördomar". Jag syftar nu till Svts "Uppdrag granskning" om överhuvuden i muslimska församlingar som uppmanat människor till att inte agera enligt svensk lagstiftning.

    Och, även om andra debatter ger negativa effekter, måste allmän åsikt och yttrandefrihet för ALLA värderas. Om man inte får tala, tror jag starkt på att ilska och fördomar växer.
Svar på tråden SÅÅÅ RUBBAT: muslim kräver hundförbud