Inlägg från: Mina E |Visa alla inlägg
  • Mina E

    40+ (Första barnet) Stockholm? Nu träffas vi!

    Hej! Jag är 40+, fick mitt första barn för omkring åtta månader sedan och bor i Stockholm. Finns det fler 40+ i Stockholm med barn runt året? Då träffas vi med barnen nu!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-28 22:21
    Medlemsgruppen "40 plus första barnet Stockholm" startad av Mina E 2012-08-28.

  • Svar på tråden 40+ (Första barnet) Stockholm? Nu träffas vi!
  • Mina E

    Hej AA01!
    Vad trevligt med dett svar! Jag bor "norrut", så vi skulle kanske kunna ses på någon spädbarnsvänlig plats på Södermalm. Jag kan inte denna vecka, men nästa vecka fungerar det bra i stort sett alla dagar. När kan Du?
     

  • Mina E

    Hej!
    Torsdag fungerar bra, runt 11:00? Jag har aldrig varit på Café Glada Barn på Erstagatan, men jag har hört att det ska vara "bebisvänligt". Har du varit där? Kom gärna med andra förslag!      

  • Mina E

    Hej! Har aldrig varit på Café Sense, så det ser jag fram emot att prova! Centralt, och dessutom i samma hus som ROOM...  Vi ses där runt 11:00 nästa torsdag!

  • Mina E

    Välkommen i tråden mari11! Jag instämmer med AA01: kul att bli tre! Det vore också roligt om du och din dotter kunde vara med nästa gång vi träffas. Jag är hemma till och från under hela sommaren och fortsatt föräldraledig under hösten. Är du hemma någonting under sommaren?    

  • Mina E

    Välkommen i tråden Marie 1! Kul att bli FYRA! Senaste veckan har vi varit sjuka, men vi är på bättringsvägen och ser fram emot en ny träff ganska snart, och det vore roligt om Du och Din dotter kunde vara med då (och förstås även Du, Marie11, och Din dotter, om ni inte är på landet). Marie 1, kommer Du att vara föräldraledig i höst också? Och vilken del av sta´n fungerar bäst för Dig, om vi ska boka en träff? Ha en riktigt skön helg allihopa i Solig som börjat tittat fram här där vi bor! 

  • Mina E

    Välkommen i tråden Uni! Helt plötsligt är vi FEM! Glad Vad roligt! Jag/vi vill gärna träffa Dig och Din dotter - det språkliga löser vi efter hand.
    Mitt förslag - till alla i tråden - är att vi bokar en snar "juliträff" för de som är hemma i sta'n under sommaren, och att vi redan nu samtidigt bokar en tid för en träff i mitten av augusti som alla/flertalet kan. Här kommer ett par förslag på datum:

    VILKA KAN TRÄFFAS ONSDAGEN DEN 11 JULI?

    VILKA KAN TRÄFFAS ONSDAGEN DEN 15 AUGUSTI?

    Ser fram emot att träffas! / Mina E       

  • Mina E
    Hej alla (nästan) 40+mammor i tråden!
    Jag kan inte låta bli att välja tummen upp som symbol för mitt inlägg, nu när vi blivit hela SEX stycken. Glad 

    mimosi10: Välkommen i tråden, mimosi10! Självklart får Du hänga på i höst även om Du har fullt upp och inte kan träffas under sommaren. Trevligt att Du kan den 15 augusti. 

    Marie 1:
    Synd att Du inte kan nu på onsdag och kanske inte heller den 15 augusti. Du får helt enkelt vara med och bestämma datumet för nästa träff i augusti, så att Du säkert kan vara med! Ja, jag kommer också att vara föräldraledig i höst och ser fram emot det.

    AA01: Vad roligt att Du kan vara med den 15 augusti!    
     
    Uni: Du skriver att Du kan den 15 juli, men jag antar att Du menar nu på onsdag den 11 juli. Stämmer det? I sådana fall träffas jag gärna! Hoppas det visar sig att Du kan den 15 augusti. Annars får Du - tillsammans med Marie 1 - vara med och bestämma datumet för nästa träff i augusti, så att Du säkert kan vara med!

    mari11: Ser fram emot att träffas nu på onsdag, om Du inte åkt till landet då! Trevligt att även den 15 agusti troligen fungerar för Dig.

    Jag sammanfattar vilka som kan träffas de olika datumen:
    ONSDAGEN DEN 11 JULI: (kanske) mari11, Uni?, Mina E.
    ONSDAGEN DEN 15 AUGUSTI: mimosi10,  AA01 , Uni?, mari11, Mina E.

    Vi ses! / Mina E 
            
  • Mina E

    Hej Uni och Mari11!
    Vad roligt att ni båda kan imorgon. Mitt förslag är att vi ses utanför Rum för Barn i Kulturhuset kl 13:00. Är det dåligt väder kan vi vara inne och leka/fika. Är det fint väder kan vi promenera därifrån och sätta oss på en filt. Fungerar tiden och platsen för er båda? Kom annars med andra förslag!
    Ser fram emot att ses! / Mina E  

  • Mina E

    Hej Uni och mari11!
    Vad bra att tid och plats fungerade för er båda. Sedan hoppas jag att den av oss som får förmiddagen att fungera utmärkt och har en samarbetsvillig bäbis väntar på de andra som kanske inte är lika lyckligt lottade och kommer lite efter 13:00...
    Ska bli roligt! / Mina E 
     

Svar på tråden 40+ (Första barnet) Stockholm? Nu träffas vi!