• Trust me

    Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover

    Anonym skrev 2012-05-24 16:06:21 följande:
    Kan säga dig det har jag försökt många gånger och då blir det tvärstopp och sura miner. Hmm moget svar nej det har jag verkligen inte och jag vet att jag kan tillfredsställa henne. Allt bara tog ett tvärstopp för ungefär 4-5 månadersedan.
    Det är tydligen ok att polisanmäla enligt en del
    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me

    Onanerar mannen bredvid är han ett svin. Onanerar kvinnan bredvid så har mannen gjort något som gör att hon inte vill ha sex. Vad är det för jävla syn på män som kvinnor och en del män har egentligen?


    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me

    Ber om ursäkt. Baserat på inlägg på FL ändrar jag det till "många kvinnor och ett inte föraktligt antal män".


    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me

    Man ska inte generalisera hur som helst så det var bra att du gjorde mig uppmärksam.


    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me
    Robespierre skrev 2012-05-24 20:23:57 följande:
    Därför älskar vi er -för att ni är kvinnor :)

    Just det där gör väl att vi kan ha svårt att älska dom.. Svårt att älska någon oreserverat som man inte vet kommer ta ens hand eller hugga av den när man sträcker fram den.
    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me
    kire skrev 2012-05-25 08:35:12 följande:
    Suck. Kan verkligen hålla med Trust Me. Här ska analyseras fram och tillbaka varför din kvinna väljer att onanera bredvid dig i sängen när hon tror du sover för i grund och botten beror det ju på dig, är ditt fel.

    I den motsvarande tråden här, den med en runkande man så är han ett okänsligt svin som gör så och t.o.m formuleringar som att hans kvinna är utsatt för ett sexuellt ofredande dyker upp.

    Tycker tipset att du själv ska inleda en runk nästa gång är bra. Se vad du får för reaktion. Om inte det hjälper kan du ju alltid skaffa en älskarinna så är det där med sexet löst. Om du nu av andra orsaker än sexuellt trivs i din relation.
    Män är simpla och utan djupare känslor. Kvinnor är komplicerade och har en massa djupa och verkliga känslor som har trasslats till av ett samhälle som stressar livet ur dom från födsel. Klart som sjutton att det aldrig kan finnas ett enkelt svar på en kvinnas problem medan en mans troligen är orsakat av honom själv och löses bäst genom att han skärper sig.
    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me
    médaillon skrev 2012-05-25 09:41:01 följande:
    De två olika trådarna har olika utgångspunkter också. I denna så vill gärna Ts delta och han blir bortvald av någon anledning. I den andra tråden är det redan klart att Ts inte kan ha sex för hon har ont, och hon uppenbarligen blev sårad av att han runkade brevid henne. Ts i denna tråden är ju inte sårad av att tjejen faktiskt onanerar, utan av att han inte får vara med och inte för att han tycker det är "sexuellt ofredande" (inte för att den andra Ts tyckte det heller).
    Nu missar du igen en viktig sak och det är hur vi socialiserats och hur det påverkar hur vi bedömer situationer och hur vi verbaliserar de och våra känslor kring de. Vilka känslor kan vi ha och hur "ska" vi känna i olika situationer. Vilka beteenden ska vi acceptera och vilka inte. En massa sån här bråte bär vi med oss som blir ett filter genom vilket vi tolkar omvärlden och oss själva.

    Om inlägg #3 är av TS så säger det en del om deras förhållande och hur hennes filter är utformat. Let lite i Känsliga rummet så kan du säkert hitta en tråd av någon kvinna som är sårad/kränkt/arg för hennes man inte låter henne onanera ifred. En kvinna som kan vara TS fru.

    Mellan vuxna i relationer så kan det frodas vad vi annars skulle kalla dubbelmoral för vi bortförklarar det med att män/kvinnor är olika men döljer det bakom en slags gemensam kvinnlig erfarenhet av hur det är att vara kvinna. Könet kvinna behöver dekonstrueras för det lever och frodas i en snårskog av berättelser om sig självt. En dekonstruktion som kommer synliggöra en hel del maktmissbruk och fula övergrepp som vi nu inte ser. Fan, hela feminismen i sig behöver dekonstrueras!
    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me

    På vilket sätt är de här omöjliga att se som något kvinnor kan använda i relationer och andra situationer?


    - Osynliggörande
    - Förlöjligande
    - Undanhållande av information
    - Dubbelbestraffning
    - Påförande av skuld och skam


    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
  • Trust me
    Johan70 skrev 2012-05-25 11:27:25 följande:
    Ja, jag håller med. Jämställdheten har nästan inte kommit någonstans på det området: När det handlar om förhållanden, är det fortfarande mannen som skall jaga och kvinnan som har rätt att vraka. Många kvinnor måste lära sig att bli betydligt öppnare med vad de faktiskt vill och känner, särskilt inför sina egna män - men de tillåts i allmänhet fortfarande att ha en slags offerroll där de inte skall behöva förklara någonting.

    Låter jag bitter? Ja, det är jag nog också, efter ett flera år långt förhållande som kraschade just för att hon inte ville vara tydlig med vad hon ville och efter att ha läst många berättelser både här på FL och annorstädes om liknande erfarenheter från andra.
    Kolla #36.

    Om hon säger "efter allt jag gjort för dig.." är det påförande av skuld och skam.
    Om hon vill att man ska ta initiativ men förbehåller sig rätten att bestämma om det är rätt tillfälle, rätt utfört eller något annat så blir det en dubbelbestraffning.
    Så kan man fortsätta.

    Vad som står i #36 hoppas jag ni vet vad det är.

    Menar inte att detta är exklusivt kvinnligt beteende i relationer men det är mer accepterat. Män kan ju bara tänka på en sak och inte göra mer än en sak samtidigt (förlöjligande).
    Jag vill dig bara väl, lita på mig.
Svar på tråden Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover