Inlägg från: Anonym (om) |Visa alla inlägg
  • Anonym (om)

    Hur länge kan man ha en älskare/älskarinna?

    Kan säkert hålla hur länge som helst om en är falsk nog att kunna leva dubbelliv tillräckligt länge och en som är korkad nog för att gå med på att vara ett andrahandsval hur länge som helst.

    Sen kan det iof spricka i alla fall om det kommer fram och den falske dumpar den korkade fort som ögat för att försöka rädda det som räddas kan på sina bara knän. Men sen är det inte helt ovanligt att den falske återupptar kontakten med den korkade igen när allt lugnat sig hemma eller om personen blivit dumpad och går till andrahandsvalet i brist på annat.

  • Anonym (om)
    martalida skrev 2017-08-21 01:42:17 följande:
    Liknar lita på min sits. Vi har både en del resande i våran jobb och träffas på hotel.  Han är småbarnspappa, och nästan 15 år yngre.
    Min tråkiga mercedes-man anar inget.      Drömmer
    Glömde den här varianten, två lika falska människor som som klarar av att leva dubbelliv under en längre tid.

    Jag håller tummarna för att den tråkiga mercedes-mannen och småbarnsmamman får reda på sanningen så de får möjligheten att själva få välja, vem vet de kanske också hittar varandra Hjärta
  • Anonym (om)

    Din fråga är ju omöjlig att svara på. Är man tillräckligt empatistörd och saknar samvete så kan man nog hålla på hur länge som helst.

  • Anonym (om)
    Anonym (Varflr) skrev 2021-02-14 11:20:15 följande:
    Hur blir ni påkomna?

    Varför förlåter frun?

    Varför är du kvar i 10 år? Blir ju aldrig ni om det inte redan blivit det...
    För att det är nåt väldigt fel i huvudet på dem?.

    För att patologiska lögnare och narcisster saknar samvete och är ena hejare på att manipulera andra. Använder vafan som helst som finns att tillgå för att pressa och manipulera frun att vara kvar, inklusive barnen... tänk på barnen, inte ska väl de behöva växa upp som skilsmässorbarn.

    För att det är nåt väldigt fel i huvudet på henne?
  • Anonym (om)
    Anonym (Peter) skrev 2021-02-15 17:11:00 följande:

    Jag förvånas över dessa damer (och män) som inte nöjer sig med mer än att vara en man (eller kvinnas) andrahandsval. Har man idag 2021 verkligen inte mer värdighet än så? Ser man ner på sig själv så mycket att man inte är värd en partner som faktiskt vill visa en för världen? 


    Ja, det undrar jag med. Men när man läser deras inlägg så verkar det nästan som att de själva tycker att de är smartare än andra Drömmer

    Man ska nog inte underskatta människors förmåga att villseleda sig sjäva.
  • Anonym (om)
    Anonym (Alla inte lika) skrev 2021-03-09 14:56:47 följande:
    Alla är inte lika och alla måste inte vara stöpta i samma form.

    Alla måste inte leva efter andra människors normer, värderingar och regler.
    Alla måste inte vara politiskt korrekta,
    framförallt inte anpassade till endast en liten ankdamm som utgör en försvinnande liten del av världen, alla måste inte vara politiskt korrekta enligt en i jämförelse pytteliten Svensk norm.

    Det finns trots allt många framstående länder i världen, mycket större länder och minst lika framstående som Sverige, där det inte alls är så märkvärdigt att ha ett utomäktenskapligt äventyr.
    Det finns tom vissa länder där det allmänt betraktas som att det med självklarhet tillhör landets kultur och innevånarnas natur,
    medan man (som inskränkt Svensk) betraktas som en mycket udda person om man går banas, blir dramatisk, ställer till problem i äktenskapet, med barnen, föräldrar och familjen, bara för att ens partner har ett litet äventyr.

    Vad är det som säger att så många miljoner fler människor har fel?
    Är det alltid vi i lilla Sverige som har rätt medan så många fler miljoner människor har fel?
    Är det verkligen vi i lilla Sverige som kan bestämma att många miljoner fler människor har fel medan vi extremt få ska bestämma vad som är rätt?

    Vi har valt att skapa oss ett i jämförelse mycket mångkulturellt land så vi kan ju glömma att det bara är våra små och inskränkta Svenska normer som gäller idag och i framtiden.
    Vi lever i en ny modern verklighet.
    Det innebär bl a att alla måste inte längre vara så Svenskt inskränkta, inlåsande och begränsade mot sin partner.
    Vilket kvalificerat jädra skitsnack...

    Alla är inte lika eller stöpta efter samma form MEN DET ÄR INGEN SOM HELST URSÄKT FÖR ATT BETE SIG SOM ETT NARCISSTISK JÄKLA SVIN MOT MÄNNISKOR SOM LITAR PÅ EN.

    Resten är bara så extremt jäkla korkat att det inte ens värt att kommentera. Ungefär som att det skulle finns något land i världen där folk gillar att bli svikna och förnedrade... i urbota korkat så man undrar om foliehatten åkt avTomte
  • Anonym (om)
    Anonym (Alla inte lika) skrev 2021-03-10 16:08:46 följande:
    Ja, jag hade rätt om en egenskap. Tack för det erkännandet.

    Har jag sagt att inte bry sig skulle vara en positiv egenskap? Visa mig, citera gärna, så ska jag korrigera mig.
    Eller ljuger du medvetet om vad jag skulle ha sagt?

    Om du anser att svartsjuka är en god egenskap så får det stå för dig.
    Jag för min del tycker att svartsjuka och avundsjuka är dåliga egenskaper och inte alls något positivt. Jag vågar tro att de allra flesta också tycker att det är dåliga egenskaper.

    Man kan väl bry sig om på ett mycket bra sätt utan att man måste vara svartsjuk?
    I din egen fantasivärld där dina skeva värderingar regerar stämmer säkert allt du säger, i verkligheten är det så sjukt så man undrar vad för slags diagnos som ligger bakom såna alster.

  • Anonym (om)
    Anonym (Alla inte lika) skrev 2021-03-11 08:46:55 följande:
    Har du något som helst sakligt att säga?
    Vad anser du exakt och sakligt vara fantasier av det jag har skrivit? 
    Vilka av mina värderingar pratar du om, ge gärna exempel?
    Vad av det jag har sagt stämmer inte, kan du vara snäll och beskriva det sakligt och exakt?

    I mina två tidigare inlägg ställde jag flera frågor, har du möjlighet och förmåga att sakligt svara på dessa frågor?
    Det finns ju inget som helst sakligt i något av dina inlägg, allt är ju bara en samling tomma floskler, rena spekulationer och fantasier, löjligt genomskinliga försök att förvränga saker i det absurda... etc. Blir ju närmast komiskt att någon som själv inte har något sakligt att komma med, kräver saklighet av andra Drömmer   
  • Anonym (om)
    Kungsholmsbo skrev 2021-03-15 16:54:34 följande:

    Det här är exakt det jag pratar om vad som händer med otrohetstrådar. Tråden är ursprungligen från 2011, då handlade den om saken. Dvs hur länge man kan ha en affär. Nu 2021 har anti-otrohets-maffian slagit till och trådens helt förstörd. Helt urspårad. Blir så trött. Kan man inte få läsa svar på ts istället för era trista svar som är samma samma samma. Tröttsamt. Kan ni inte göra en egen tråd?


    Ja, visst kan man väl förstå att det är jätteskönt att bara sudda ut det fula i saker och bara bolla det som vilken fråga som helst... typ, vilken yxa är bäst för att hugga av huvuden?... och så skiter man i att diskutera om det är så bra att hugga av huvudet på folk och bara snacka om vilken storlek som är bäst, skärpa och balans...

    Men du förstår, när man gör saker som skadar, sårar och/eller förnedrar andra människor så är det jävligt naivt att tro att alla bara ska se mellan fingrarna och låtsas som ingenting.... "tyvärr" känner ju många empati för de som drabbas och kommer säga det oavsett hur obekvämt det känns för de som gillar att pyssla med sånt. Det kommer man inte ifrån.

    Så om du vill lägga all din empati på stackarna som inte får diskutera sina "aktiviteter" i fred så får du väl göra det... andra väljer att lägga sin empati på de som drabbas av "aktiviteterna" istället.
Svar på tråden Hur länge kan man ha en älskare/älskarinna?