• Miniz1983

    BF Februari 2013

    Hoppar gärna med här. Plussade idag. Har inte riktigt fattat att det är en liten där inne. Är båg i vecka 4-5 har lite svårt att räkna ut när jag blev gravid då jag hade mens från 26/3-13/5 efter p-piller stopp. Men var hos Gyn 10/5 då var jag inte gravid och fick då tabletter mot blödningen. CB digital sa 2-3 och det innebär ju typ v 4-5 så räknar på det fram till jag vart hos Gyn igen.

  • Miniz1983

    Är hungrig typ jämt men äter inte mer än annars. Vill försöka gå upp så lite som möjligt. Finns fettreserver att ta av först hehe annars mår jag iaf rätt bra lite ont. Småblödningar, som jag ska prata med gyn om, har sköra slemhinnor så lär väl bli mysförbud ett tag :/ trött men än så länge inte illamående. Hoppas verkligen det håller sig på denna nivån.

  • Miniz1983

    Lär nog bli sexförbud här med. Blöder lite mer nu men inte så det stör mig men jag hoppas så klart det inte är MF men är det de så känns det inte som hela världen just nu. Vet ju iaf att jag kan bli gravid. Men än så länge känns det fortfarande som det gjort hittills så värken borde ju bli annorlunda om det är MF på gång?

  • Miniz1983

    Jo just nu känner jag knappt nåt. Lite molvärk till och från. Inget skarpare och inget i ryggen så tror snarare jag är en blödare. Men får se. Hade problem med att jag blödde 7 veckor när jag slutade med p-piller och jag blev ju gravid direkt jag fick tabletter mot den blödningen så kan ju va sviter kvar från det också att slemhinnan fortfarande e jätte skör.

  • Miniz1983

    Ökad sexlust här med men kan ju ute ha nå sex. Sjukt frustrerande men bara att bita ihop och vänta ut tiden.

  • Miniz1983

    Är ingen förutom jag och min sambo som vet. Vi kommer inte berätta för någon innan v 12. Är iaf vad vi sagt nu.

Svar på tråden BF Februari 2013