Inlägg från: Anonym (Ingen skam!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingen skam!)

    Jag är otrogen mot min man med hans kompis och jag skäms inte!

    Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva.

    I lördags hånglade jag med en av min mans kompisar på en fest medan min man låg och sov. Idag hade jag sex med samma kille. Och jag skäms inte det minsta.

    Jag och min man har varit tillsammans i snart nio år, vi har två barn under sex år tillsammans och lever utåt sett ett hyfsat normalt familjeliv. Vi tjafsar rätt ofta, både stort och litet och har under våren varit väldigt osäkra på varandra. Jag har nog varit osäker ett längre tag, men under våren har det verkligen inte känts som det brukade göra förut.

    Vi jobbar båda heltid och har två vilda, härliga ungar som dock kräver en hel del av oss. Jag försöker hela tiden bekräfta min man och visa att jag tycker om honom. Det gör dock inte han alls. Vi har diskuterat vårt förhållande in i absurdum, men det känns som om det ändå aldrig händer nåt.

    Min man har i princip inget tålamod med våra barn, han har problem med sömnen och är därför konstant trött. De dagar han varit ledig och haft båda barnen hemma går han och lägger sig samma sekund som jag kliver in genom dörren. Han tar sig tid till både träning och socialt umgänge, medan jag i princip tillbringar varje ledig sekund hemma. Jag har försökt förklara för honom att jag också skulle vilja få lite tid utan barnen, själv eller tillsammans med honom. Han förstår dock inte det, han tycker jag har massor av egentid, vilket bara är bullshit.

    Han visar noll och inget intresse för mig, förutom sex. Det är ett konstant tjat om sex och trots att jag förklarat för honom att jag inte direkt blir kåt av gnällandet slutar han inte. Jag har förklarat att han faktiskt får anstränga sig lite, men han menar att det inte är nån idé.

    För ungefär en månad sen erkände hans kompis (de är inte jättenära vänner, men ändå...) att han var sjukt attraherad av mig, något som faktiskt är ömsesidigt. Han har inte varit hemma hos oss så mycket tidigare, men har börjat umgås mer med min man under våren. Jag har alltid gillat honom, han är smart, snygg och alltid trevlig och rolig när vi umgås tillsammans.

    Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill. En stor del av tiden tror jag att jag och min man fortfarande är tillsammans av bekvämlighetsskäl. Hade vi inte haft barnen hade vi nog mest troligt inte varit tillsammans fortfarande, och hela skilsmässogrejen känns extremt stor och komplicerad. Idag hade jag lång lunch och åkte då hem till hans kompis och hade sex med honom. Vi vet båda två att det här är helt knäppt och att vi inte borde göra det, men jag tror att jag håller på att falla för den här killen och känslan är ömsesidig.

    Jag fick just ett sms från honom där det stod "Jag vet att vi inte känner varandra så jättebra, men det känns jättekonstigt att inte ha dig här bredvid mig. Jag har aldrig träffat någon som förstår mig som du."

    Jag känner lite likadant för honom, inte ens i början av mitt förhållande med min man kände jag att jag hade en sån här connection med honom som jag har med den här killen. Han är utåt sett inte mycket att hänga i julgranen, bor i en liten etta, arbetslös och så, men han är allt som jag vill att en man ska vara. Han är smart, trevlig, social och jag kan verkligen prata om allt med honom.

    Vi vet bara inte vad vi ska göra. Det hade dessutom varit enklare om han inte varit kompis med min man. Min man, som för övrigt tycker det är jättebra att vi kommer så bra överens eftersom han är helt övertygad om att den här killen aldrig skulle kunna vara ett hot mot honom, nåt som han ofta känner annars när det handlar om killar överlag.

    Som den här killen säger själv. "Du förstår väl att det här skulle kunna förstöra hela vår gruppdynamik. Jag har varit din mans chef, vi umgås i samma kretsar och alla känner alla!"

    Trots det kan vi inte låta bli varandra...

  • Svar på tråden Jag är otrogen mot min man med hans kompis och jag skäms inte!
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym skrev 2012-05-29 23:04:41 följande:
    Diagnos? Kan man inte bara vara en slampa utan att ha en diagnos?
    Nu råkar jag ju ha en diagnos, men jag tror inte det finns diagnoser som automatiskt gör en till en slampa.

    Och ja, jag har alltid varit slampig tidigare, innan jag träffade min man, det kan jag erkänna. Jag har bara berättat det här för en person, min bästa kompis, som tyvärr inte bor här och dessutom inte ens är i landet just nu så jag har inte kunnat prata med henne ordentligt. Men när jag sa vad som hänt sa hon bara "Jag är så inte förvånad!"

    Inte för att hon har väntat sig att jag ska vara otrogen, men för att hon vet att ett nio år långt förhållande är extremt i mitt fall. Hon lever själv i en öppen relation med sin fästman, den enda regeln de har är att de ska tala om för varandra innan om de har tänkt ha sex med någon annan. Jag har själv levt i såna förhållanden tidigare, men det är absolut inget för min man..
  • Anonym (Ingen skam!)
    erica91 skrev 2012-05-29 23:07:48 följande:
    Dags att lämna din man helt enkelt
    Jag vet att jag borde göra det. Som sagt, det känns många gånger som om vi fortfarande är tillsammans eftersom det är bekvämt. Men skilsmässa känns extremt överväldigande. Vi har dessutom en son som är extremt känslig när det kommer till rutiner och att saker och ting ska vara som de brukar, så jag är väldigt orolig över hur det skulle påverka honom...
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym skrev 2012-05-29 23:12:47 följande:
    Du tänkte inte speciellt mycket på din son när du var otrogen mot hans pappa.
    Jag kan väl inte direkt påstå att jag tycker att mitt sexliv har med min son att göra. Det där var en extremt löjlig kommentar.
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym (Been there) skrev 2012-05-30 11:06:41 följande:
    *hostar lite högt och länge*

    Nu föresåpråkar jag inte TS gärning men skärp er för i helskotta. Man är varken en slampa eller en psyksjuk person bara för att man väljer att vara otrogen?

    Till TS vill jag säga; Jag har varit där jag med. Precis i din sists där sambon gjort allt annat än märkt det som han har hemma. Jag har varit otrogen, detta efter att han varit det (visserligen ett bra par år tidigare än mig), och jag har därefter när jag avslöjat allt och sambon velat att jag ska bryta kontakten med MIN bästa kompis (dvs killen jag var otrogen med). MEN knappt två månader senare märker jag att han ytterligare en gång har en fling på gång. 
    Då vi inte längre bodde i samma stad som tidigare så höll de kontakten via sms och mms. Blev ett jävla ståhej om jag får säga det själv!

    Jag kände också som du, jag hade inga skuldkänslor över det hela. Han krävde mig på sex, trodde jag skulle spreta på benen på kommando och sedan agera husa för honom. Jag ville bara hämnas till en början men sedan fann jag verkligen någon som jag klickade med. Mina vardagsproblem fanns inte med min bästa kompis!
    Summa sumarum så kunde jag inte gå isär från sambon när det väl kom till kritan. Mestadels för att min bästa kompis tydligen också utnyttjat situationen och såg det som ett dödläge, att jag aldrig skulle gå ifrån min sambo, och därmed kunde han fortsätta. Killar gillar jakten!!!!!! För när jag sa till min bästa kompis att jag ska lämna sambon för honom så vände han totalt. Helt plötsligt var han kall och okänslig, jag kände inte igen honom!

    Idag är jag och min sambo fortfarande ett par. Vi har kommit ifrån dessa tankar (trots att jag vet att de finns kvar i hans huvud, och min bästa kompis finns kvar i mitt om jag ska vara ärlig) och förhållandet har fått sig en nystart. Det kändes som om detta behövdes för att ruska om det som legat stilla i mer än decenniet...

    Frågan är i ditt fall ifall du vill ha kvar din sambo eller ifall detta bara är en fas du går igenom. Gräset är ju inte alltid grönare på andra sidan, det kan ju hända att hans kompis tappar intresse när "jakten" (dvs smygandet) försvinner...? 
    Trevligt med ett konstruktivt inlägg!

    Ja, precis som du skriver, det känns väldigt ofta som om jag bara är en husa hemma. Kåt, glad och tacksam ska man vara hela tiden, men så fort jag efterfrågar minsta lilla respekt eller tacksamhet tillbaka sitter han som ett frågetecken och undrar vad jag menar, för han visar ju såååå mycket respekt och tacksamhet hela tiden, medan han i själva verket inte gör något annat än att gnälla dagarna i ända. Han prioriterar allt annat före mig. Eftersom killen jag varit otrogen med känner min man förstår han inte varför han t ex aldrig bjuder med mig när det är fest. Min man påstår alltid att det är "grabbkväll" och så får jag veta senare att alla flickvänner varit inbjudna och det varit så trevligt och roligt.

    Det sjuka i det hela är att jag nu fått veta av (vi kan kalla honom Patrik) att i princip alla min mans kompisar är attraherade av mig, något som min man absolut inte vet om, de skulle aldrig säga nåt sånt till honom. Jag vet också att många, inklusive Patrik har sagt åt min man att han ska vara jävligt glad att han har en fru som mig, att det finns få tjejer som är så öppna, tillåtande och roliga som jag är. Men det går ändå inte in i skallen på honom.

    Vårt förhållande har tidigare varit rätt stökigt med många konflikter, och han har många gånger varit allt annat än snäll och respektfull mot mig. Men jag är uppfostrad att man ska kämpa för sina förhållanden, så jag har verkligen gjort det. Men nu känns det som att allt bara går på rutin. Vi pratar i princip aldrig med varandra, sexet är som sagt mekaniskt och rätt intetsägande och jag känner mig totalt åsidosatt. Han är alltid för trött eller upptagen för att ha tid att hitta på nåt med mig, men samma sekund som hans polare ringer har han alltid massor av energi och tid.

    Patrik säger själv att det är upp till mig hur jag vill göra. Vi är båda två medvetna om att en separation mellan mig och min man inte automatiskt skulle innebära att vi två skulle bli ett par, tvärtom skulle det ju göra saker extremt komplicerade. Han låter mig sätta upp villkoren för det vi gör. "Det är du som är gift, inte jag".

    Samtidigt känner jag mig osäker på vilka krav man kan ställa i ett förhållande som varat så länge som mitt och min mans. Jag är inte alls romantiskt eller sentimentalt lagd, så jag kräver inte blommor och uppvaktande. Däremot skulle det vara trevligt att känna att jag faktiskt är en viktig del av vårt förhållande, att allt inte kretsar kring min man och hans behov. Detta har jag sagt till honom flera gånger, men han förstår inte alls vad jag menar. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt inleda konversationer med honom, men han är så uppenbart ointresserad av att veta vad jag tänker och känner så jag har börjat ge upp.

    Jag försöker komma med förlsag på saker vi kan göra tillsammans, men det duger aldrig. Droppen var väl för ca. en månad sen. Jag har länge tjatat om att vi skulle behöva komma iväg och göra något själva utan barnen någon kväll, bio har jag föreslagit ett flertal gånger då vi båda har en drös oanvända biocheckar vi fått i julklapp från våra respektive jobb. Naturligtvis vill han aldrig gå på bio med mig.

    Sen helt plötsligt ringer han mig från jobbet och säger att han ska gå på bio med sina kompisar. Ok, han hade jobbat jättemycket och haft fullt upp så jag tyckte han förtjänade lite roligt, även om det irriterade mig att han så lättvindigt gör saker med sina kompisar som han absolut inte vill göra med mig av någon anledning. Så han bestämde sig för att gå på bio med sina killkompisar, och han tog med biocheckarna för att kunna betala sin biljett.

    En timme före han skulle iväg fick jag höra att de tre kompisar som skulle med hade bjudit med sina flickvänner/fruar också. "Trevligt! Då antar jag att jag får följa med också?" sa jag.
    "Nej, men du ska väl vara hemma med ungarna. Vi har väl ingen barnvakt?"

    Vi har ett stort socialt nätverk och min syster bor väldigt nära oss, jag pratade med henne under kvällen och hon hade lätt kunnat ställa upp någon timme. Dock orkade jag inte ta den konflikten med min man just då. Han påstod själv att han just fått veta att alla flickvänner skulle med, men jag är rätt övertygad om att han ljög.

    Hursomhelst, jag är inte dum. Alla förhållanden är spännande och roliga i början, jag och Patrik kommer jättebra överens och vi kan verkligen prata i timmar om allt möjligt. Vi tänker lika om så många grejer, och han förstår redan mig bättre än min man, som varit med mig i snart tio år, gör.

    Klart jag har väldigt starka känslor för min man än, men jag vet inte om det är kärlek eller bekvämlighet. Men jag är inte nöjd med min roll i vårt förhållande, eller hur han ser på mig...
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym skrev 2012-05-30 11:12:49 följande:
    Din älskare tycker det säkert är skitroligt att trycka på frun till sin fd underordnade.
    Nej, det gör han faktiskt inte. Han må ha varit hans chef, men det är inte ett yrke där det förekommer särskilt mycket auktoritet och rang mellan "vanliga" anställda och cheferna...Han gillar min man, det vet jag och de övriga på arbetsplatsen har heller aldrig sett killen som någon slags överordnad, utan alla har varit en lika viktig del i företaget.
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym skrev 2012-05-30 11:29:49 följande:
    Äckliga människa. En sån som du förstörde min barndom.
    Nej, jag är inte äcklig. Ledsen att du fick din barndom förstörd, men det har inte jag med att göra.
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym skrev 2012-05-30 11:30:14 följande:
    Klart han gillar din man som så osjälviskt lånar ut frugan...
    Kanske växa upp lite?
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym (jag) skrev 2012-05-30 11:42:22 följande:
    Otroligt fegt att sitta o skylla din otrohet på din man..... du kan väl åtminstone stå för det du gör och inte skylla allt på just den du bedrar ? så jäkla ryggradslöst

    Det finns inga ursäkter för otrohet... är man inte nöjd med sin partner så ser man till att antingen försöka lösa problemen eller så skiljer man sig , det man absolut inte ska göra är att sära på benen åt första bästa kollega som lägger en komplimang och sedan skylla allt på sin man och sitta här och förvänta sig få sympatier... det är bara fegt och allmänt vidrigt.

    Sluta gnälla och skylla ifrån dig , det är DU som knullar runt inte din man , separera snarast möjligt och låt din familj slippa leva i en lögn och låt din man hitta någon som älskar och respekterar honom på riktigt sen kan du och din kollega knulla skallen av er bäst ni vill.
    Eftersom ditt inlägg är fullt av faktafel antar jag att du har tolkat trådstarten lite som du vill och kommer därför inte kommentera ditt inlägg vidare.
  • Anonym (Ingen skam!)
    Anonym (Been there) skrev 2012-05-30 12:15:26 följande:
    Jag känner igen mig i din vardag, detta är något som vi absolut kan konstatera!! Det du skriver kan lika gärna vara mina ord. Speciellt detta med att ens egna hobbyn och intressen flyttas åt sidan för att han ska få plats. Är han trött för att umgås med mig så blir han oftast pigg på att träffa kompisarna. Eller för den delen kan det räcka med att han sitter vid datorn och tråkar... Vår vardag har mestadels blivit att vi sitter på varsitt håll, oftast, oavsett om det är i samma rum och inte gör någonting typ. Visst kan vi kolla på film ibland, även mysa till det men då han slänger sexkommentarer jämt och ständigt blir jag så sjukt avtänd att han tror att det är något allvarligt fel på min sexlust.

    Redan igår konfronterade jag honom och sa att det faktiskt inte är något fel på min sexlust men att det är han som är jobbig och ändå trillade inte poletten ner. Det är inte så att han är kass i sängen men allt blir så enformigt, speciellt när man ska vara den duktiga andra hälft och ställa upp på det ena och det andra när man faktiskt inte är tänd. Tror de då inte man blir avtänd av själva tanken att ha sex?

    Men en annan sak är just "Patriks" ord om att det är du som är gift och inte han.. Jag har också fått höra de av XX. Har du ställt dig själv frågan hur du skulle känna ifall din man fick reda på din fling då? Är du beredd att gå isär alternativt försvara dig?

    Jag försvarade mig själv och höll ändå på för jag tyckte inte vår vardag förändrades trots att alla kort låg på bordet. jag ville verkligen såra honom men trots detta inte gå isär. Inte heller kunde jag veta (vet inte det än!) ifall det handlar om kärlek eller bekvämlighet. Det är mina barns pappa, någon annan på kartan finns inte. Jag är själv ett skilsmässobarn, pappa var upprepligen otrogen mot mamma.. mamma förlät pappa gång på gång men till slut så gick han ifrån henne istället för att hon skulle göra det. Kanske behöver jag något sådant, dvs någon som fattar beslutet för en? Tja jag vet inte. frågorna är många och tyvärr blir man inte klokare. Jag tänker fortfarande på XX som sagt. undrar vad han gör, varför han är tillsammans med tjejen han är med nu, varför de bor ihop när jag aldrig trodde att hans familj skulle acceptera sådant beteende, vad hon har som jag inte hade osv (förutom att jag då hade ett barn och var gift då, men ändå villig att ge upp min vardag för vår skull). 

    Jag uppmuntrar inte ditt beteende men jag är inte heller emot det. Du ska vara självkritisk och fråga dig själv vad du vill ha ut av detta. är det uppmärksamhet eller är det en brytpunkt från ditt liv idag?
    Det låter verkligen som om du beskriver min vardag. Och jag vill inte ha en sån vardag, jag vet att småbarnsåren är tuffa och man har inte mycket tid för varandra. Men att bli konstant bortprioriterad och sedd på som något slags hembiträde/hora som ska ställa upp på minsta lilla grej är inte riktigt ett bra förhållande i mina ögon.

    Jag har pratat med Patrik om det här och han säger själv att om det skulle komma till den punkten, så skulle han hellre säga det själv till min man än att han skulle råka komma på det eller få höra det på omvägar (det kommer dock sannolikt inte hända eftersom det bara finns två personer i världen förutom jag och Patrik som vet vad som pågår, och de kniper käft...)

    Jag har lite emotionella problem, det har jag alltid haft och det sticker jag inte under stolen med. Jag har ett ganska, kanske man kan kalla det, typiskt "manligt" sätt att se på relationer. Jag har haft ett stort antal sexpartners, men inte lika många relationer. Jag kan verka ganska känslokall och distanserad om man inte känner mig väl.

    Som jag sa, varför jag är otrogen just nu med den här personen kan jag inte riktigt svara på. Jag hade inte varit otrogen med vem som helst bara för att. Så jävla korkad är jag inte, men jag och min man har som sagt inte haft det särskilt bra senaste halvåret och Patrik har gått från att vara en kompis till något mer. Någon jag verkligen kan prata med och som lyssnar aktivt och ser mig.

    Min man är egentligen ingen dålig människa så. Han har själv haft en mycket komplicerad barndom och uppväxt och har väl kanske inte riktigt några tankar om hur ett ordentligt, normalt förhållande ska se ut. Han är mycket väl medveten om det här, men blir ändå skitförbannad på mig när jag tar upp det och försiktigt försöker hinta att han är ett resultat av sin uppfostran och den miljö han växt upp i.

    Jag känner mig extremt ambivalent, men varje dag som jag inte pratar med Patrik känns det som om det saknas något stort i mig. Så har jag aldrig känt med min man. Kanske förr när jag fortfarande försökte lägga energi på att få vårt förhållande att funka, men nu vet jag inte ens längre. Jag har även fått veta från Patrik att min man inte är sen med att flörta med tjejer när de varit på fester tillsammans.
Svar på tråden Jag är otrogen mot min man med hans kompis och jag skäms inte!