Inlägg från: Beaniee |Visa alla inlägg
  • Beaniee

    Om man går 1 mil om dagen hur mycket går man ner ?????

    Du kan gå 100 mil om dagen men sköter du inte kosten och äter mindre än du gör av med går du inte ned i vikt.
    Kosten är 95 % och motionen 5 % Glad Enligt mig värt att tillägga! Flört

    Bäst fettförbränningseffekt får du ut av din promenad om du går INNAN frukost. Drick ett par koppar kaffe och ge dig ut innan frukost. 

  • Beaniee
    Anghammarad skrev 2013-02-15 15:06:54 följande:
    Vilket skitsnack. Visst är kosten viktigare för en viktnedgång men bibehåller du exakt samma kostvanor och mängder  som tidigare och börjar gå en mil om dagen så kommer du garanterat att gå ner i vikt, förutsatt att din vikt var i jämvikt tidigare. Risken är dock att man börjar äta mer för att man får en bättre aptit av motionen och då är det självklart så att man inte kommer att gå ner i vikt, men däremot må bättre.
     Kosten är A och O. Det är svårt att avgöra om en mil räcker när man inte vet vilket kaloriintag hon ligger på. Det är inte säkert att en mils promenad kompenserar ett för högt kalori-intag  Hur man än vänder och vrider måste hon äta mindre kalorier än hon gör av med. 

    Sedan undrar jag varför du har en sån otrevlig ton och börjar med "skitsnack"?  Onödigt! 
  • Beaniee
    Anghammarad skrev 2013-02-15 15:52:34 följande:

    Sorry men jag blir så ofantligt trött på attityden att motion inte har någon betydelse. För mig är det bara ursäkter från lata människor som hellre tror på den senaste pulverdieten eller gröna kaffebönor än att behöva göra en seriös insats. Jag menar inte att du är en av dem.


     


    Jag skrev klart och tydligt i mitt inlägg att en förutsättning är att man redan från början äter på en nivå att man inte går upp i vikt.


    Jag håller med dig! Självklart måste man röra på sig! (missade nog att läsa just den delen om att man äter på en nivå att man inte går upp)

    Många verkar dock tro att bara man rör på sig så kan man äta vad man vill och förstår inte hur viktig kosten är för vikt nedgången  (Jag överdrev lite med 95 vs 5 % för att tydliggöra detta.) 
Svar på tråden Om man går 1 mil om dagen hur mycket går man ner ?????