• Anonym

    Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !

    Vilken soppa... men vad du är tuff TS! Lycka till nu!

  • Anonym

    Hoppas han inte är en sån som vänder allt på dig nu bara . Så de blir att det är DU som är den skyldiga. Att det är DU som regat dig först på sidan och att det va HAN som skulle sätta dit dig Typ försöka manupilera dig.

  • Anonym

    Låt honom stå först vid platsen. Du ska gömma dig och låt inte honom se dig. Skulle han se dig vid platsen kommer han inte gå fram. Sedan ha andra kläder på dig som din kille inte känner igen. Ha en kopia där det står om hela chatten PLUS där det står när DU blev medlem så han inte kan påstå att du har varit medlem längre. Om du lyckades ska du ha tagit kopia på andra konversation med andra som mail eller annat. Sedan ta reda på när han själv blev medlem. Ibland kan man hitta det och fråga vad som fick honom starta en sådan skitsida och inte bara ta ett allvarligt snack med dig TS istället om att det är knackigt mellan er.

  • Anonym

    Nää, säg bara till honom att du hade tänkt att träffa en ny mysig kille.
    De andra du träffat tidigare via datingsidan har inte varit perfekta.   

  • Anonym

    Överkurs tycker ni men då märker man att ni har inte varit med om sådan sak förut.. Jag talar om för jag HAR varit med om detta! Det är bättre att vara på säkra sidan och vara väl förberedd då karlar är inte dumma.. Men men.. Vill ni ha pluspoäng för att låta bättre så varsågod. Jag vet vad man ska göra för att visa karln att han kan inte slingra sig ur en sådan korkad grej som detta. jag gav alla papper plus talade om att imorgon klockan 10 ska alla saker vara ute ur lägenheten för annars kommer många fler veta om det du har gjort..

  • Anonym

    Låter FAKE. vem bokar träff med någon utan att ens ha sett bild på personen?? Och jag vet hur killar är sex/utseendefixerade. Och dessutom bokar träff så enkelt...

    Nä ligger en hund begraven här  

  • Anonym
    Lavish skrev 2012-06-13 10:01:56 följande:
    Han hade ju själv inga bilder så då får man väl acceptera att köpa grisen i säcken?
    Har man någon slags hjärna som kille så fattar man väl att det är något lurt med en kvinna som bokar träff med en kille utan bild...
  • Anonym
    lindy01 skrev 2012-06-13 10:03:06 följande:
    Åh vad spännande, sätt dit han så det ryker om det!
    Vad ska hon göra då? Han kommer ju inte ändra sig om henne om ni tror det haha. 
  • Anonym

    Tråkigt att han är på datingsidor, MEN, lycka till ikväll! Du bara måste berätta sen !

  • Anonym

    Jag tycker att de flesta här överdriver. Vitsen är att du skall visa honom att du tycker inte det är något konstigt att han träffar andra från datingsidan, du gör ju samma sak och vill gärna träffa en ny mysig kille.
    Han kommer väl säkert tycka att det är jättekul framöver när du inte är hemma och han inte vet vem du träffar i stället för honom.     

Svar på tråden Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !