• gerd123

    fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..

    Är det inte svårt att få beroendeframkallande läkemedel utskrivna av läkare? Jag åt också Tramadol när jag brytit handleden och den är ju så underbar och man blir lugn som en filbunke och ingen värk. MEN jag kan inte tänka mig att jag skulle kunnat få fortsätta med dem när min arm blivit bra? 

  • gerd123
    Anonym (morfin) skrev 2012-09-14 11:36:24 följande:
    benzo 1mg....vet ej vad det är.....
    menar du att man kan be om hjälp att bli omhändetagen ett tag medans man blir avgiftad?
    Är lite rädd för hur jag blir när medicinerna ska ut ur kroppen.....min man kanske tycker jag är ett monster  
    Jag bad inte om det utan jag blev helt enkelt så sjuk så jag hade inget val. Jag blev jättesvag och det stack i armar och ben och hjärtat slog våldsamt. Hade 102 i vilopuls när jag kom in till sjukhuset! Normal har jag runt 60. Benzo är benzodizeapiner (eller hur det stavas) och det är helt enkelt samlingsnamnet för en mängd olika lugnande piller.
  • gerd123
    Anonym (Starkt gjort) skrev 2012-09-15 17:48:19 följande:
    Vad får man för slags vård? får man någon medicin mot abstinensen ? Jag kan aldrig tänka mig att ligga inlagd med fruktansvärda abs i 3 - 4 veckor . Dessutom måste jag vara isolerad . Jag inte kan sova på minst en vecka så blir jag nog ännu sjukare i huvudet av att vara instängd om jag inte får någon annan medicin
    OJ! Du spelar i en annan division. Jag vet inte hur det är vid så svåra besvär men jag är helt övertygad om att du får mediciner som hjälper dig och du får tabletter att sova på. Du har ju dessutom alltid folk runt om dig som du kan ropa (ringa) på. Du får mat och behöver inte bekymra dig om annat än dig själv och att bli frisk. Du slutar ju inte tvärt förstås med din medicin utan du får trappa ner sakta.
Svar på tråden fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..