Inlägg från: DreamBitch |Visa alla inlägg
  • DreamBitch

    fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..

    Utsättningssymtom på imovane och stilnoct brukar bara vara i några dagar. Självklart är det väldigt individuellt och jag kan ju såklart bara tala för mig själv men när jag var yngre tog jag upp till 80mg stilnoct per dag i ungefär ett halvår och det enda problem jag hade när jag slutade var att jag sov väldigt dåligt i 2-3 dagar.

    Lycka till!

  • DreamBitch
    Anonym (tuffa tider) skrev 2012-06-27 18:39:55 följande:
    Kan inte någon beskriva hur bra/viktigt/härligt det är att bli fri sina tabletter? Behöver pepp...
    Hade du inte slutat med tramadol? Om du fixar det så är imovane inget problem för dig :)
  • DreamBitch

    Jag förstår att vissa preparat kan vara skrämmande för någon som blivit beroende av dom men jag kan tycka att det är fel att konstatera att man blir beroende. Detta är högst individuellt och långt ifrån en självklarhet. Alla reagerar olika.

    Theralen är för övrigt ett bra alternativ för sömnen. Men återigen reagerar alla olika. Vissa blir otroligt sega dagen efter av det, andra inte.
    Vissa drabbas av myrkrypningar av propavan, andra inte.
    Vissa blir extremt trötta av atarax andra känner inget alls.

  • DreamBitch
    Anonym skrev 2012-07-21 04:53:05 följande:
    Hej alla! Läste tidigare i tråden att det inte var farligt med abstinens symptom efter tramadol men är det verkligen sant om man tar mycket stora doser mer än max dosen alltså. Kan det inte vara farligt att bara sluta rakt av ?
    Jag slutade cold turkey efter att ha ätit 1½-2½g per dag utan några farliga biverkningar.
  • DreamBitch
    Anonym (Duktig) skrev 2012-07-22 23:27:50 följande:
    Vet att det anses lite fel men jag trappar ut min Imovane, orkar inte sätta hela min dyngsrymt på spel, så enkelt att kunna bestämma när man ska somna. Borde det inte bli lite mindre dramatiskt rent psykiskt? Tänker att jag är nere på typ 2 mg i slutet av veckan, sen borde det vara lätt att bara nolla ...
    Med den uttrappningen borde det inte vara några som helst problem förutom att du kanske har svårt att somna i en eller två dagar.
Svar på tråden fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..