• duntoss

    Mitt barn sa en så kul sak!

    På väg hem efter att ha lämnat storasyster på skolan så såg jag och mina yngre barn (Då 4 o 3  år) en regnbåge. Väl hemma på gården tog sig barnen ut snabbt för att kika på denna regnbåge som till deras besvikelse då redan var borta. Rätt som det va hörde jag min 4 åring utbrista "mamma titta vilken stor lampa" Jag börja skratta hejdlöst åt det hela då det var solen hon pekade på. Sen sa jag till henne. "kommer du inte ihåg hur solen ser u?"

    Detta är ett bevis på hur få soltimmar vi haft denna sommar

          

  • duntoss
    slamkrypare skrev 2012-11-07 11:05:14 följande:
    Det påminde mig om när vi en kväll i slutet av sommaren skulle åka hem från mormor och morfar som bor på andra sidan stan. Det var rätt sent, molnfritt och fullmånen lyste. Wilmer tittade fascinerat på månen innan vi klev in i bilen. Sen åkte vi hem, en bilresa på ca 30 min. När vi hoppade ut ur bilen hemma tittade han upp på himlen igen, blev jätteglad och utbrast: "Titta, månen följde med oss hela vägen hem!"

    Ja det påminner mig om när vi åkte bil en kväll. Månen "åkte brevis oss" sen stannade den för ett berg (vi åkte rakt fram så det såg ut som den stannade vid berget) sen åkte den igen men den måste svängt av utbrast mellersta barnet-för den var borta när vi kom hem
Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!