• Webbredaktör

    Mitt barn sa en så kul sak!

    Alla har vi upplevelser att dela med oss av när det gäller vad dem små liven sagt eller gjort,  som gett oss många skratt.

    Nu gör vi en bok.

    Dela med av era upplevelser av vad era barn sagt eller gjort. Dela med er här i tråden! Vi kommer sedan samla utvalda bidrag och ge ut i bokform. Det här är en dröm vi på Familjeliv har haft länge och i samarbete med Toyota blir det nu möjligt.

    Så passa på att dela med dig och var med och skapa boken "Det roligaste mitt barn har sagt eller gjort". Vill du vara anonym i boken? I så fall skriv det i ditt inlägg!


  • Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!
  • SoulsWillRise

    Min 4 åring satt och kollade på gamla foton från det att jag var höggravid till att dom föddes och 4 åringen frågar mig: Är jag i magen, (och han pekar på min stora gravid mage)har du ätit upp mig? :D

    Jag kunde inte annat än att skratta.

    Min 7 åring skrek över hela bussen igår: Mamma glöm inte bort mig på bussen igen!

    Jag har ALDRIG glömt mina barn någonsin, vare sig på bussen, bilen eller affären osv :p

  • syntharen

    När min son var ca 3,5-4 år (han är snart 6) hade dom pratat om småsyskon på dagis. Min son har inga syskon (vi har jobbat på det sedan han var 1 år men det blev bara missfall, nu är jag dock i v 11 och hoppas på det bästa men det var en parantes... ), men en av fröknarna hade frågat honom om inte han vill ha syskon. Då svarar min son: nä, min mamma är inte så sugen på det! Jag skrattade när personen berättade det och tänkte, om han bara visste...

  • Loncelot

    Min svåger är lite runt om magen, min systerson 5år frågade då sin pappa "Är det där min lillebror" och pekade på sin pappas mage

  • Loncelot

    Inget jag dock är stolt över men skrattar väl åt det då o då, jag försökte mig på att laga indiskt en dag och det gick så helvetiskt dåligt att ja förbannat sa efter 1,5timmes matlagning, fan va lack ja blir det smakar fitta, utan att tänka mig för... Då hör man från vardagsrummet sonen 4år

    "Va, smakar det fitta mamma?"

    Där lärde jag mig en läxa för livet....

  • mormor Laila

    När mitt barnbarn, Elvira,  var 4 år hade hennes lillebror nyss börjat äta och hade alltid haklapp då.  Elvira och vi,  var på Havets Hus i Lysekil och satt på serveringen och åt glass.  Vända ut mot havet stod ett gäng ryska matroser i matrosuniformer.  Elvira tittade länge på dem och slickade på sin glass, efter en stunds funderande kom det:  Men mormor, VARFÖR har de haklappen bak.

  • SoulsWillRise

    Jag kom på en till :)

    Min son är 4 år och vi skulle äta potatis, korv och vita bönor och 4 åringen blir ledsen och säger: JJag vill inte äta dom där ungtupparna och så pekar han på bönorna :D då har barnen alltså kollat på disneys dinosaurier och hört ordet ungtuppar och lilla killen kallar bönorna för ungtuppar :)

    Och min äldsta som var tre fyra år frågar vad det blir för mat och jag svarar potatis och falukorv och sonen blitt jätte ledsen och gråter fram "jag vill inte farlig korv" :D älskade små barn, tänk vad dom förgyller ens liv :)

  • Snultan

    Skulle ta kort på sonen, 2,5 år, idag och sa "Titta på mamma". Då tittade han upp och sa "Ja, jag ser dig mamma!" Haha :)


    Matheus 131002!
  • Cillisen

    Wiggo snart 6 år.

    Vi var hos läkaren och läkaren vi träffade bröt kraftigt på något utländskt språk. Wiggo tyckte de lät så roligt så han härmade läkaren varpå läkaren sa:
    - Härmar du mig?
    Wiggo: Ja, de göl ja! Men de göl inget föl jag kan inte helle plata lent! (Ja de gör jag! Men de gör inget för jag kan inte heller prata rent.)
    :)

Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!