• finskorpan

    mens 14 dagar efter ÄL???

    det tog sig inte den här gången. ingen mens har kommit visserligen men idag är det BIM+6 och jag testade så negativt som det går. Att mensen uteblir är ju inget konstigt för någon som har mens bara lite då och då. Men det såg så bra ut på UL när inseminationen gjordes så hoppfull blir man ju.

    Undrar om mensen alltid måste komma 14 dagar efter ÄL... det har jag läst att det är typ 11-16 dagar. men vart tar då min mens vägen om jag hade ÄL den 11 juni. det är ju 20 dagar sen... tänk om det inte kommer funka för mig!!!

  • Svar på tråden mens 14 dagar efter ÄL???
  • finskorpan

    Så länge du inte fått mens så finns ju hopp fast ibland är det svårt att orka känna hoppet.

    testade också idag BIM+9. Inget plus men heller ingen mens.... Vet inte vad jag ska tro.  Tänkte det kan vara pga stress på jobbet men när jag väl haft ÄL borde ju mensen komma oavsett... fast det kanske inte funkar så. 

  • finskorpan

    jag testade idag - negativt. Men däremot fick jag jättestarkt positivt på äl-test så nu är jag superförvirrad!

  • finskorpan

    idag fick jag negativt ÄL-test så mensen har nog bara struntat i att dyka upp den här gången. oroväckande natruligtvis för jag har ju bara mens 6-9 ggr per år vilket nog betyder att jag har ÄL men inte några ägg som släpper typ... pco-varning. 

    Nu har jag iaf helt släppt hoppet att jag är gravid.. eller nästan. för det lilla hoppet finns nog kvar ända till om typ två veckor när jag förhoppningsvis får mens efter denna ÄL. 

  • lillaregnbågsbebis

    Jag började faktiskt med primilut nor igår för att få igång mensen, kände att det inte var något att hoppas på längre. Hade tabletterna hemma. Har också pco-varning trots att hormonprover och äggstockar sett bra ut.
    Ny hinner jag antagligen åka till danmark en gång till innan jag börjar jobba, skulle vara smidigt!
    Kommer ta pergotime den här cykeln för att verkligen ägglossa. Inte nog med att det är trist när det blir såhär, inte roligt att lägga ut flera tusen kronor på försök som inte ens ger en rättvis chans till möjlig graviditet!

  • lillaregnbågsbebis

    Fortfarande ingen mens och inget plus för dig? Om det har hoppat över en cykel så blir våra nästa försök nästan samtidigt, skulle vara kul att följas åt!

  • finskorpan

    nej, ingen mens. har inte testat igen för det tänkte jag jag gör om mensen inte kommer nästa torsdag när den är beräknad efter ÄL. Räknar då med att nästa försök blir i slutet av juli eller början av augusti.

  • finskorpan

    spännande! då får vi hoppas det går bättre för oss! Glad

Svar på tråden mens 14 dagar efter ÄL???