• Lavish

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Jo det är klart att du kan anmäla honom. Solklar våldtäkt.

  • Lavish
    Anonym (ts) skrev 2012-07-13 18:26:01 följande:
    Han sa förlåt när han förstod att det inte var med på det och att det inte var en lek för mig.. Men för mig var det ju på riktigt..
    Men det spelar ingen roll att han inte förstod det, du skrek och försökte försvara dig och han fortsatte ändå.
  • Lavish
    UmmHamza skrev 2012-07-13 19:37:38 följande:
    Varför säga att man vill bli våldtagen om man inte menar det? Bara dumt
    Hon sa inte att hon vill bli våldtagen, hon sa att hon fantiserar om det men att det bara är en fantasi.
  • Lavish
    UmmHamza skrev 2012-07-13 19:57:54 följande:
    I så fall så kan det verkligen missuppfattas, har man sexfantasier så brukar man vilja uppleva dem? Han gjorde det för att han trodde hon ville, inte för att våldta henne så. De borde prata om det, kanske med en familjerådgivare eller liknande. Men inte anmäla.
    Nej, jag har massor med sexfantasier jag absolut inte vill uppleva och tror snarare att det är det vanliga.

    Många kvinnor fantiserar om våldtäkt så då kan väl män bara gå och våldta kvinnor på gatorna och hävda att de trodde att kvinnan ville bli våldtagen?
  • Lavish
    Anonym skrev 2012-07-13 21:01:07 följande:
    Din kille ville göra så du fick uppleva din fantasi. Men det jag tycker är det konstigt att han inte märker när du skriker av panik. Där borde han ha stannat upp. Men han fortsätter. Sjukt.
    Ja precis, har man normala spärrar så reagerar man på att ens partner kämpar emot och skriker. En normal kille hade förmodligen haft svårt att genomföra även ett planerat rapegame första gångerna eftersom han blir tveksam på om hon verkligen gör motstånd på låtsas eller om hon är rädd på riktigt. DET är normalt, att behöva tänka över både tre, åtta och tolv gånger "Vill hon VERKLIGEN det här?" innan man faktiskt genomför och njuter av det.
  • Lavish
    Aaliyah skrev 2012-07-13 21:23:39 följande:
    Jag pratar om bevisfrågor här, inte om vad som faktiskt har hänt, dvs. att det kan vara svårt att bevisa att ts pojkvän förstod att hon inte ville i och med att de talat om att ts hade en fantasi om att bli våldtagen. Men jag tyckr absolut ts ska anmäla så får man se var det hamnar.
    Men hursomhelst blir en anmälan en tydlig markering mot killen att hon verkligen tyckte detta var våldtäkt och inte det minsta okej. Det hade nog varit vad jag vore ute efter i första hand om jag vore hon.
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?