• Anonym

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Men din kille ville ju bara ge dig din idiotiska fjortisfanatsi, ETT MISSFÖRSTÅND! Ska du sätta honom i polisregistret för det? Gör slut istället.

  • Anonym
    Stålmamma skrev 2012-07-13 18:45:56 följande:
    Tycker du i första hand ska prata med din kille ordentligt innan du gör något så drastist som att anmäla honom. Garanterat så trodde ju han att han uppfylde din dröm och inte bokstavligen våldtog dig
    +3
  • Anonym
    UmmHamza skrev 2012-07-13 19:57:54 följande:
    I så fall så kan det verkligen missuppfattas, har man sexfantasier så brukar man vilja uppleva dem? Han gjorde det för att han trodde hon ville, inte för att våldta henne så. De borde prata om det, kanske med en familjerådgivare eller liknande. Men inte anmäla.
    Haha. Verkligen inte.
    Och det är det normala har jag hört.
  • Anonym

    Din kille ville göra så du fick uppleva din fantasi. Men det jag tycker är det konstigt att han inte märker när du skriker av panik. Där borde han ha stannat upp. Men han fortsätter. Sjukt.

  • Anonym
    UmmHamza skrev 2012-07-13 19:45:13 följande:
    Kanske det. Men det är hennes sambo han försökte göra det för hennes skull. Tycker absolut inte våldtäkt är okej men hon ska absolut inte anmäla honom. Herregud. Har ni ens pratat med varandra om detta? Kan du förklara ordentligt för honom istället för att göra på det här sättet. Vill man anmäla nån man älskar pga ett missförstånd?
    Hur kan det vara ett "missförstånd" att alla ens fantasier inte är sådana som ska genomföras i verkligheten och hur kan man missförstå att det kanske inte är tjejens våtaste dröm man genomför när hon försöker ta sig loss och skriker nej? Är mannen förståndshandikappad så att han överhuvudtaget inte kan tänka själv?
  • Anonym

    Som nån som sysslar med rapeplay och hårt sex så säger jag helt klart ANMÄL. Det han gjorde var våldtäkt då ni inte kommit överens om något, det fanns inte samtycke.

  • Anonym
    Aaliyah skrev 2012-07-13 21:23:39 följande:
    Jag pratar om bevisfrågor här, inte om vad som faktiskt har hänt, dvs. att det kan vara svårt att bevisa att ts pojkvän förstod att hon inte ville i och med att de talat om att ts hade en fantasi om att bli våldtagen. Men jag tyckr absolut ts ska anmäla så får man se var det hamnar.
    Instämmer.
  • Anonym

    Varför anmäla? Det hade varit en annan sak om det kommit som en blixt från klar himmel. Om det inte hänt före eller efter denna gång så anser jag att det är en indikation på att det faktiskt är ett missförstånd som det rör sig om.

  • Anonym
    Froststar skrev 2012-07-13 21:52:17 följande:
    Och det är just samma sak eller hur? Att bara våldta någon på gatan. Enligt ditt resonemang kan man också "nästan strypa" folk för en del drömmer om strypsex. Samt slå folk på gatan, kissa och bajsa på dem för att vissa har S/M och annat de skulle vilja prova på. Jag tror nog att du får jämföra lite bättre istället för att blanda äpplen och meloner.
    Jag drömde om att ha analsex och berättade för min man. Det innebar inte att jag hade tyckt att det varit okej om min man hade tryckt in den i tvåan på mig utan att jag var förberedd eller visste att han skulle göra det. Om han hade gjort det hade jag uppfattat det som anal våldtäkt.
    Äpple nog för dig? 
  • Anonym
    Barbamamah skrev 2012-07-13 21:56:01 följande:
    Ska man acceptera vilka "missförstånd" som helst? Pojkvännen mördar svärmor av "misstag"? Pojkvännen kör rattfull av "misstag"??
    Vad är det för idiotiska argument? Svärmor säger nog inte att hon vill bli mördad och säger hon trots allt det så lär svärsonen inte ta henne på allvar.

    Hade han gjort det rakt upp och ned så hade det varit solklart. Nu har hon sagt att det är hennes fantasi och då blir det helt plötsligt inte svartvitt när det gäller huruvida det var ett missförstånd eller ej. Rapeplay verkar ju inte heller extremt ovanligt och därför kanske det inte heller framstår som absurt för honom när hon berättar det.

    Hade hon sagt att hennes fantasi var att bli uppsprättad med en kniv hade det hamnat så lång in i det orimliga området att det förmodligen inte hänt och hade det hänt hade det också varit ett solklart fall.
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?