• Noomi81

    Marsbebis 2013

    Vad roligt att ni pratar om eko. Rensade ut hela mitt badrumsskåp för några månader sedan och köper numera enbart ekologisk när det kommer till smink, rengöring osv.
    Kan rekommendera boken Badskumt, ska också läsa Kärnfrisk familj så småningom. Sen finns ju massa bra eko-bloggar också.  

  • Noomi81
    Alvii skrev 2012-07-20 12:43:59 följande:
    Hoppar väl in här från andra tråden, lite illamående har kommit nu 6+4 , hoppas man slipper mycket sånt
    Är på 6+5 idag och känner också att det är på gång. Känns lite som att huvudet åker fritt fall.
  • Noomi81
    Cantaton skrev 2012-07-20 17:31:18 följande:


    Det var om huruvida de fick spara mitt blod från blodprover de tar och så. Och så ville hon att jag läste på om fosterdiagnostik och de alternativ som finns. Sedan fick jag ett papper att fylla i inför inskrivningen, med uppgifter om mig och närmast anhörig samt eventuella sjukdomar. 
    Ah... det är ju en helt ny värld det här.
  • Noomi81

    Hej på er! Hoppas det är bra med alla! Har en liten minisemester nu och ligger mest utslagen på soffan, så jag varken läser eller skriver så mycket just nu.

    Alvii Drömmarna är helt sanslösa för mig med. I natt drömde jag att löste ett enormt problem med kompabiliteten mellan Mac-datorer och tryckerier och påpekade noga efteråt att min insats hade glatt Steve Jobs något alldeles.
    Har ingen aning om vad jag fick allt ifrån.  

  • Noomi81
    Alvii skrev 2012-07-23 13:10:46 följande:
    Haha wow det lät väldigt avancerat, kanske lite undermedvetet mac-geni?
    Det är jäkligt undermedvetet i sådana fall.
  • Noomi81

    Barnvagnsdiskussion redan, så det är alltså inte bara jag som gillar att planera. Har svängt som tusan men är just nu inne på en Joolz, någon annan som kollat på den?

  • Noomi81
    Hute Haha, ja.. det kan man ju tycka. Själv har jag ffa fallit för ligg och sittdelen, tycker de flesta andra ser ut att ha fastnat i tidigt 90-tal, med tyg som pöser ut överallt.
    Bugaboo var ett alternativ, men liggdelen ska vara så långt ner, och både jag och mannen är ganska långa.

    LinnV Utsvullnad även här. Trodde bara magen var svullen, men när jag satte på mig en klänning i en provhytt upptäckte jag att det även satt sig på sidorna. Skoj. 
Svar på tråden Marsbebis 2013