Inlägg från: Ladythewinter |Visa alla inlägg
  • Ladythewinter

    Marsbebis 2013

    Jag fortsätter gärna här jag med.. även om jag inte skrev aktivt  i den andra så har jag följt med aktivt. kul att bara läsa och slänga in en kommentar ibland.

    hur mår ni nu, idag är en skit dag, har fått svårt att somna om nätterna vilket gör en aptrött på dagen.  illamåendet är inte roligt idag, tog med mig barnen på en låg promenad (lång för dom) till affären och köpte glass, sista meterna hem var inte gutt, men spy det går inte.. =0) som tur är kanske..

    måste påminna mig själv om att kolla upp lukten i sovrummet, blir knäpp, är rädd för att det komit in vatten i grunden. då kan de ju lukta lite unket. någon med erfarenhet. luktar som gammal tant hus typ. unket och instängt. usch..

    grattis till nyplussade och födelsedagsbarn.. =0) 

  • Ladythewinter

    uuu vad svullen och spänd jag är i magen ikväll. var säkert den där jävla pizzan haha.. inte kul att se jäätte gravid ut i vecka 7+2.. barnen sover och gubben gick och la sig helt död efter en 56h vecka med jobb.. så sitter här själv.. skööönt!!

    i mina förra graviditeter gick jag upp 18 och 15 kg.. hur mkt vägde era barn? 

  • Ladythewinter
    Malleh skrev 2012-07-20 22:52:39 följande:
    Ja, att äta är ett symtom.
    Har inte ens vågat mig på vågen än för jag har nog redan dragit på mig bra många kilon.... Förvånad
    jag vågade ställa mig på vågen idag, trodde jag skulle få en chock, men ett kilo +. ingen fara enligt mig.. =0)
  • Ladythewinter

    jag äter väldigt mkt frukt, det är det ändå som hjälper mot illamåendet. speciellt banan. åt lite chips ikväll. trodde jag skulle gå o spy, inte gott och jag som ääääälskar chips.. 

  • Ladythewinter
    pelargon skrev 2012-07-21 14:53:51 följande:
    Hej, nu blir det premiärinlägg här på Familjeliv (har dock smygläst en del...). Plus på stickan idag! Vågar inte ta ut så mycket i förskott då förra (och första) graviditeten blev ett missfall i v.12. Hade inte berättat för så många då, vilket faktiskt var rätt skönt, så vi tänkte ligga lågt med den här graviditeten också. 

    Om det blir en bebis (hoppas hoppas) är BF 26/3. Jag kommer nog inte våga känna mig riktigt förväntansfull förrän jag är i vecka 13, minst.  
    stort grattis, jag har en väninna som först fick missfall i vecka 10 och sen i vecka 12 tredje försöket och hon är nu gravid i vecka 31..
    lycka till och hoppas på de bästa.. 
  • Ladythewinter

    hej alla..
    var ett tag sen jag var här inne och tänkte upd för de som är intresserade, ni andra kan ju bläddra förbi.. =0)

    illamåendet blir värre här. är rädd för att de ska hålla i sig lägre nu när det satte igång senare,  me de andra två mådde jag illa tidigare.. 

    men det är bara att stå ut.. =0)

    vi har det inte så roligt här hemma nu, just nu bor och sover vi i vardagsrummt, hade ju en unken doft i sovrummet, trodde de var fukt och mögel på g, men icke. idag tog vi bort klickgolvet som ligger på ett trägolv (visste dock inget om trägolvet)  där ser vi en ganska stor fläck. fan fukt tänkte jag, när vi drog på träplankorna så kryllar d ut myror, vad hade i där under.. jo ett jävla myrbo.. uuusch.... 

    jaja.. hur är det med er andra då?? 

  • Ladythewinter
    tilj75 skrev 2012-07-22 21:12:50 följande:
    ladythewinther, men fy vad äckligt med myrorna. Fixar anticimex det eller?
    ja det hoppas jag, är ju inte öppet idag får ringa imon.. =0) 
    satirnine skrev 2012-07-22 21:22:40 följande:
    Nämen fy så otrevligt! 
    Men måste vara skönt att det upptäcktes. Hoppas ni får ordning på det!! 
    ja riktigt äckligt, lukten är outhärdlig nu när vi har öppnat upp boet. men fönstrena är öppna så det vädras och dörren stängd, bara hoppas vi slipper regnet,, ja skönt att veta vad lukten kommer ifrån.. 
  • Ladythewinter
    FruRundberg skrev 2012-07-22 19:42:52 följande:
    Jag har fått höra lite kommentarer om min sons kläder för han älskar rosa! Han vill gärna klä sig i storasysterns prinsessklänningar och skor. Måla naglar.
    Och han får göra det med har fått höra lite gliringar om hur jag kan "tillåta" det. Men hallo! Han är tre år! Vad kan hända liksom!!??

    Delfinis: jag har med jätteont i ryggen idag. Mest på höger sida av ländryggen/höften.
    Vaknade så.. :-/ hoppas det går över för nu kommer jag få jobba en hel del framöver.
    min treåring är likdan, han älskar rosa, och passar i det också. låt dom hållas.. =0) prinsessklänningar kan pojkar också ha.. inget fel med de.. 
  • Ladythewinter
    LurvensFrö skrev 2012-07-22 21:57:02 följande:
    Oj så ni har nyss upptäckt det. :( fyller stackars er!
    yes, upptäckte de idag, så på med en jävla massa myrr så ska väl några dö endå. men vi når ju inte drottningen, och lever hon lever stacken, så då behövs det proffshjälp,, 
Svar på tråden Marsbebis 2013