• Laliii

    Marsbebis 2013

    Min man följer med på allt som går att följa med på :) Vi är gravida tillsammans & han vill inte göra annat än att vara med! Det är ju första gången för oss båda :)

  • Laliii
    FruRundberg skrev 2012-07-25 15:26:10 följande:
    Det är oerhört viktigt hör med, men just nu känns det nästan värre med oron än den sköna känsla som sexet ger. För om jag ska blöda efter så vill jag nog vänta ett tag tills jag sett att allt står rätt till och BM säger att det är ok efter VUL.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn

    I ert fall förstår jag det till 100% :) Hade jag haft blödningar efter så hade jag inte heller gjort d & väntat tills första trimestern var förbi! Barnet är viktigare än sexet :)
  • Laliii

    Hute: Trög mage är super vanligt! Jag är d, vad som hjälper för mig är att ficka mkt vatten & äta kiwi! Men trots att d hjälper år d långt ifrån normalt & som det brukar vara! Sånt man får leva med som gravid hehe :)

  • Laliii
    leksakslådan skrev 2012-07-25 19:01:34 följande:
    Tack! Vi har funderat mycket på om vi skulle våga skaffa ett barn till med tanke på hur dålig jag var sist. Fast jag vet ju att det är värt det och jag vill så gärna ha fler barn. Mår man bra så är såklart hela resan mysig och jag tycker ju också att det blev lite lättare när man varit på ul, fick mage och kände sparkar. Det blev mer verkligt då. Nu håller jag bara tummarna för att denna graviditet ska bli lite lindrigare! Idag har jag faktiskt mått lite bättre och tagit mig ur sängen korta stunder. Kul att det är fler som bor i Malmö. Jag gick på MVC City sist och det var bra. Eftersom jag var så dålig var dock läkarkontakten viktig och jag tycker det var svårt att få tider. Fast när jag väl kom till var läkaren jättebra. Nu har jag skrivit in mig på Cura för jag har hört mycket bra om det. Fast nu blev deras läkare sjukskriven och de har ingen annan :(. Så det var ju dålig tajming.  

    Det förstår jag! Hoppas denna är lindrigare så du får njuta lite oxå :)
  • Laliii

    Gomorrn alla!

    7+4 idag och har för första gången mått illa under en längre tid. Mått illa sedan jag vaknade imorse 06:40. Vet inte om det blev värre för frukosten, kanske fick i mig för mkt socker. Fick nämligen för mig att äta fattiga riddare. Illamående har inte riktigt släppt. För hoppas att detta inte är början på vad som komma skall.

    Utöver det så hade jag så jäääädrans ont i mina bröst igår. Har haft ömma bröst länge nu, men igår slog rekord. Trodde att de skulle sprängas & jag kunde varken ligga på sidan eller halft på magen. Idag känns de lite bättre. Tror att de snart växt mer än 1 kupa. Tänka sig att detta är bara början. Pamela Anderson, watch out!

    Annars är allt annat som det brukar vara :) Hur mår ni idag? :) 


    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii

    Morrn alla :D

    Ännu en vacker sommardag bjuds det på i huvudstaden :) Kom precis hem från en snabb runda till jobbet & är nu redo att snart inta 3 veckors semester. Underbart :)

    Tog ett nytt gravtest idag (kommer man någonsin att sluta ta dessa?) Haha! Var en med veckoindikator och visst var jag gravid fortfarande! haha! Den visade 3+ vilket stämmer utmärkt. När jag tog samma test för 1-2 veckor sedan så visade den 2-3 veckor så den har ökat veckorna precis som det ska vara :) Sedan köpte jag ACO Gravid vitaminer & mineraler. Någon som tar dessa? Har sedan vecka 5 tagit folsyra tabletter, men tänkte lämna de och ta dessa istället då man får i sig massa annat bra som jag kanske missar i min kost trots att jag varierar den så gott jag kan :)

    Annars är jag i 7+5 idag och mår fortsatt bra :) 

    Hoppas ni andra får en fin dag! Här ska det nog njutas på stranden!

     


    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    Mennenajja skrev 2012-07-27 08:52:06 följande:
    Oj, är jag den enda som bara tagit ett test? Gjorde det även med sonen. Plus är plus för mig, har jag fått det en gång så är jag gravid till någon bevisar motsatsen :). Idag blir det soffdag trots ok väder, mannen är på sin årliga golfrunda och jag är mer "bakis" än jag någonsin varit, jag och min 1,5 årig knaprar digestive och tittat på fåret Shaun :)
    Det är första gången för mig så man är lite nojjig i början :)
  • Laliii

    Jag tror/känner på mig att jag bär på en liten pojke men med tanke på att befruktningen skedde utan någon push så kan d vara så att d e en tös då tydligen är tjejespermierna uttåligast! :) Som Lilly Jk sa ;) Nu bunkrar jag upp med gifflar & aprikoser & bänkar mig i sängen framför OS invigningen med en snarkandes make bredvid! Oh the joy!

  • Laliii

    Hej alla :) 

    Gud så det skrivs & så många vi blir :) Så skoj!

    Idag har jag precis gått in i vecka 9 :) Mår bra, molvärken är helt borta sedan 1 vecka tillbaka, förstoppad är jag fortsatt som vanligt, brösten enorma & ömma, torra ögon, hungrig, trött & kissnödig :) Annars är allt annat bara bra! Har gått upp 1,6-1,8 kg sedan starten, vilket känns helt normalt. Många kläder sitter tajta runt magen nu & har knappt någon BH kvar att kunna använda, man tror att jag gjort silikonbröst haha!

    Idag är det 22 dagar kvar tills vi ser vårt lilla hjärta för första gången. Vi längtar så :) Magbilderna tas varje vecka nu och man ser en skillnad :) Så skoj! Har även 3 veckors semester nu så det känns guld! :)

    Hoppas ni alla har det bra! :)

    Kramar 


    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    älskarlivet81 skrev 2012-07-29 18:22:21 följande:
    Någon som börjat fundera på hur länge ni ska vara föräldralediga?
    I och med att det är mitt första barn så ska jag nog ta ledig 3-4 v innan beräknad BF :) Sedan är jag förmodligen hemma året ut efter födsel i mars och så får mannen ta över sen :) Men vi får se hur det blir :)
    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
Svar på tråden Marsbebis 2013