Inlägg från: CinnamonMai |Visa alla inlägg
  • CinnamonMai

    Marsbebis 2013

    msminnie skrev 2012-09-12 14:47:35 följande:
    Ja, det där med moderkakan låter ju ganska logiskt som även Cinnamonmai nämnde ja. :)
    det där med doppler är ett galet påfund egentligen ju mer man tänker på det. Ställer till med en hel massa onödig oro innan man väl hittat hjärtat. Blir det fler barn ska jag nog försöka att undvika lyssnandet. (Som om jag kommer kunna hålla mig :P) 
    Haha... ja. Min doppler blev trasig igår så jag fick beställa en ny. Maken får gömma den från mig och ta fram den en gång i veckan, annars missbrukar jag den totalt.
  • CinnamonMai
    Hjärtefröjd skrev 2012-09-12 17:43:10 följande:
    Vår bebis var 62 mm i vecka 12+1, vilket jag med uppfattade som stort...
    Visst var det så att du absolut inte kunde vara längre gången? Det måste ju betyda att de kan vara större än vad alla tabeller säger ändå...
    MammaFia04 skrev 2012-09-12 17:18:44 följande:
    Hej tjejer, va några veckor sedan jag var inne här nu men tänkte försöka titta in oftare o följa er:)
    Jag är nu i v.15+3 och äntligen börjar förstå att det ligger något i magen (en aning sent).
    Har ni gjort Kub testet eller varit på ultraljud runt v.12?
    I så fall hur lång var er bebis?
    Vår va 7 cm och när jag sökt på internet verkar vår va väldigt stor mot andras, och är rädd att få en jättebebis då jag själv bara är 1.57 lång:/    
    Vänta till RUL innan du oroar dig alltför mycket. Den kanske hade en växtspurt precis då, eller så var du längre gången.

  • CinnamonMai
    älskarlivet81 skrev 2012-09-12 18:19:51 följande:
    Min foglossning blir värre och värre.. Skär som knivar när jag går och nu har jag fått smärta i framsidan av låren också, så det gör ännu mer ont.. Vet snart inte vad jag ska ta mig till...
    Känner igen den skärande smärtan. Skitjobbigt är det! Har ju hund som måste ut när maken är borta mellan 6-19. Fuskar en hel del och släpper honom i trädgården, men försöker gå en liten runda iallafall. Annars har jag tur som kan vara hemma och vila.
  • CinnamonMai

    Nu har jag läst allt...

    Skönt att allt såg bra ut FruRundberg, och skönt att ni hittade hjärtat Noliee.

    Jag har varit på glukosbelastning idag, med ganska dåligt resultat. 9,5 så det blir att göra en till om två veckor. Jag hoppas på bättre resultat då, annars blir det att träffa en dietist.

  • CinnamonMai
    Noliee skrev 2012-09-14 10:14:16 följande:
    Redan v 17! Det är inte kul att ha bf i slutet av mars i den här tråden alltså. Var säkert en liten rörelse du kände igår!
    Vet precis vad du menar.. ser v15-16-17 överallt tycker jag och så går jag själv in i v14 på söndag. Trögt! Obestämd
  • CinnamonMai
    Opossum skrev 2012-09-14 15:34:55 följande:
    Gör ett nytt försök med att presentera mej igen. Gjorde det för några v sen men det va mitt i en diskussion så det va nog ingen som la märke till det. :(

    Jag väntar min 3:e den tionde mars. Mår rätt så bra men har fått riktigt stor mage och lite foglossning, nästäppa mm.
    Jag såg ditt inlägg, men eftersom du skrivit 9/2 och sedan inte skrev mer så trodde jag att du hamnat i fel tråd bara. Välkommen! Skrattande
  • CinnamonMai

    Spökveckorna har börjat på riktigt för mig. Känner ingenting och glömmer bort långa stunder att jag är gravid. Tror att jag fortfarande har svårt att ta in att det ska komma en bebis, på riktigt liksom.  Kanske ordnar det till sig när vi börjar köpa saker senare, eller på RUL, eller när jag börjar känna den... att lyssna med doppler hjälper ju tydligen inte eftersom jag har gjort det och det ändå känns helt overkligt.

  • CinnamonMai
    Johlin skrev 2012-09-14 18:41:31 följande:
    Imorgon blir det v 13+0, skulle ni i denna tråd då säga att jag är i vecka 13 eller 14? Börjar bli lite smått förvirrad ;)
    Jag är väl en av dem som beräknas att föda sist i denna tråd. Vägen fram till att börja känna sparkar känns lång, har inte ens varit i närheten av att antyda ens lite bubbel nere i magen.

    Mitt illamående är numer hanterbart men inte bra och jag kommer att vara sjukskriven en vecka till. Förhoppningsvis kan jag börja jobba efter nästa vecka. Blir galen av att ligga här i soffan och må skit.

    Jag längtar tills jag kan börja njuta av graviditeten och leva ganska normalt. Att gå på bio och äta på restaurang skulle vara guld värt men det kan jag ju se mig om i stjärnorna efter just nu.

    Vi firade 4 år tillsammans nu i veckan och hade önskat att vi kunnat fira ordentligt men jag mår ju så illa så jag knappt vill ha honom nära mig :(
    v14. Du har gjort 13 fulla veckor och går in i v14.
  • CinnamonMai
    JennieAnn skrev 2012-09-14 18:42:07 följande:
    Hej

    Jag hoppar in här om det är okej!

    Jag är gravid med andra barnet i v16, beräknad bf 5/3
    Har en son som är född mars 06, så det kommer skillja nästan exakt 7 år i mellan. 
    (Vi har försökt i tre år med att få ett syskon men det visade sig att det inte var så lätt som vi trodde men nu så verkar det gå vägen äntligen=))   

    Börjar bli lite rund om magen nu men känner ännu inte att bebisen rör sig där inne.
    Längtar till RUL den 8/10, sååå spännande )) 

    Jag har även skrivit i presentationstråden!  

         
           
    Välkommen. Du är beräknad till min födelsedag.. Bra dag.
Svar på tråden Marsbebis 2013