Inlägg från: CinnamonMai |Visa alla inlägg
  • CinnamonMai

    Marsbebis 2013

    Grattis Lilly Jk!

    Angående smink/hud/hårvårdsprodukter så testade jag no poo ett tag och det tyckte jag fungerade alldeles utmärkt. Sen vet jag egentligen inte vad som hände men jag är tillbaka i gamla spår igen. Förutom att jag använder mineralsmink så använder jag "vanliga" produkter. Jag orkar inte engagera mig särskilt mycket i det, för jag tror inte att det är så farligt faktiskt. Dessutom använder jag inte mycket utan tvättar mig oftast med enbart vatten i ansiktet och ytterst lite tvål på kroppen eftersom jag är extremt torr.

    Kaffe... ja, jag dricker en del. Dock max två gånger om dagen, annars ballar magen ur helt på mig. Har dragit ner litegrann på mängden så att jag bara tar en halv mugg istället för en hel men annars har jag inga planer på att sluta.

    Jag tror att det skadar mer att få panik över allt möjligt än att fortsätta som vanligt med små modifieringar. Självklart undviker jag sådant som är direkt skadligt såsom alkohol och brieostar typ... men ändå. Förändringar med måtta. Kan ju inte lägga om hela livet på en gång, det är alldeles tillräckligt att tänka på ändå.

    Kände mig yr igår. Vi var och storhandlade och jag fick hålla mig i vagnen hela tiden. Sen när vi kom hem var allt bra. Inget illamående idag, ännu. Känner inte något alls idag faktiskt, men igår hade jag en del molvärk.

    Gjorde en uträkning på vad jag bör gå upp under grav. och fick fram 8 kg. Det är nog ganska lagom med tanke på att jag har en del övervikt och dessutom är ganska kort (152). Försöker gå långpromenader med hunden varje dag precis som innan jag blev gravid.

  • CinnamonMai

    Vill helst av allt bara ligga i soffan hela dagarna, men det går ju inte (även om jag är ledig till den 27/8). Har iallafall gjort vovven lycklig idag med en 6km snabb promenad. Jag hade inte orkat en meter till!

    Vet någon hur det är med tunga lyft och sånt? Jag studerar men ska ut på en 11 veckors praktik under hösten och jag är lite orolig över hur det ska gå. Praktiken är i kylteknikbranchen så det kan bli både tunga lyft, oregelbundna mattider och en del otrevliga ämnen att handskas med.

  • CinnamonMai

    Finns två MVC här och den ena flyttar över till den andra över sommaren, så det är alltid någon på plats. Har själv första besöket på onsdag.

  • CinnamonMai
    Cantaton skrev 2012-07-20 18:18:18 följande:
    Jag är för övrigt mer en twittrare än en bloggare. Några fler på twitter? 
    CinnamonMai precis som här men har inte varit särskilt aktiv på ett tag...det går lite i perioder för mig.
  • CinnamonMai

    Är orolig. v6 idag och jag känner ingenting. Tidigare har jag mått illa när jag vaknat men nu de senaste två dagarna ingenting. Tycker dessutom att brösten är mindre ömma. Lite molvärk har jag dock. Vad händer?

  • CinnamonMai

    HejAlice: Jag hade strypt honom, rakt av! Jag har en tendens att bli jättearg ibland. Min man kan också vara lite nonchalant ibland och jag får verkligen ta i för att få honom att förstå att jag menar allvar! När han väl förstår är han bra på att stötta däremot och just nu har jag inga större problem mer än att  han när jag säger att jag har ont i ryggen kontrar med att han minsann har ont i händerna. Lite drygt.

  • CinnamonMai

    Vad ni skriver! Hinner inte läsa ikapp nu, ska göra sen, men har för mig att jag såg något om nästäppa. Jag har problem med det på nätterna, inte annars. Maken säger att jag snarkar som en hel karl, trevligt ju...

  • CinnamonMai

    Oroar mig också över vikten, men det får bli som det blir. Försöker att gå upp så lite som möjligt utan att låta bli att äta naturligtvis!

    Förstår inte heller hur jag ska orka med min 11-veckors praktik som börjar i slutet av augusti. 7-16 varje dag...det kommer aldrig gå.

Svar på tråden Marsbebis 2013