Inlägg från: LurvensFrö |Visa alla inlägg
  • LurvensFrö

    Marsbebis 2013

    HejAlice skrev 2012-07-22 22:00:37 följande:
    Klart pojkar ska få klä sig så också om de tycker om det. Att folk ska hetsa upp sig så frurundberg, lita på dig själv ;)

    Här börjar det bli det bli rutin på sakerna nu verkar det som. Mår jävligt illa varannan dag, och varannan dag känner jag knappt nånting. Lustigt :) varje kväll mår jag hur som helst alltid bra, med molvärk. Så lusigt att det är ett så tydligt mönster :) så idag har jag legat hela dagen, med undantag för en promenad som var skit jobbig :) men nu har jag kunnat käka och mår plötsligt riktigt bra :)

    Nån mer som ser mönster i hur man mår? :)



    Nä ingen speciell rutin här. Börjat måste illa idag och har varit och spytt en gång sen jag skrev förra inlägget om det. Kan det verkligen komma så plötsligt?
  • LurvensFrö
    HejAlice skrev 2012-07-22 22:20:28 följande:
    Mitt illamående kom smygandes och har blivit värre och hållt i längre för varje gång, och börjar kräkas. Men det kan säkert komma plötsligt också.
    Ja förra graviditeten så kräktes jag aldrig. Jag känner mig väldigt yr och imorse tog jag en postafen och mår hyffsat nu. Suck... Får se hur det känns imorgon bitti om det bara var tillfällit eller att det fortsätter.
  • LurvensFrö
    Ladythewinter skrev 2012-07-22 23:06:52 följande:
    yes, upptäckte de idag, så på med en jävla massa myrr så ska väl några dö endå. men vi når ju inte drottningen, och lever hon lever stacken, så då behövs det proffshjälp,, 
    Gud så jobbigt! Kanske lika bra och ta profesionell hjälp för så kan ni ju inte leva! :(
  • LurvensFrö

    Nu har jag äntligen bytt BM. Jag ville byta till ett ställe men dem sa att dem hade typ inga lediga tider. Men så rekommenderade dem ett annat nyöppnat ställe som var privat och dem hade tid för hälsosamtal 1 augusti till mig. :) Då får jag en ny tid för inskrivning i början på september! :) Så spännande! Avnokade den gamla tiden och det känns så rätt med mitt byte! :)


  • LurvensFrö

    Jag drömmer också helt knäppa drömmar och mer!

    Inatt letade jag typ hela natten efter vårt bil i ett mega garage/köpcenter och hittade varken till bilen eller ut där ifrån! :( Grymt ångestladdad dröm!


  • LurvensFrö
    Kenize skrev 2012-07-23 12:45:21 följande:
    Oj, så mycket det skrivs. Glad Hinner verkligen inte med att läsa allt.

    Erya - Ja, äter vitaminer, så hoppas på att kroppen tar upp det den behöver. Har märkt att långa promenader hjälper både mot magsmärtor och illamående, gäller bara att komma igång och börja gå.

    Idag var vi på vul och fick se ett litet hjärta som slog och ett foster på 16,9 mm i v8+0. Glad var riktigt coolt att få se bevis på att det faktiskt är något därinne. Sambon tycker det känns mer på riktigt nu också. Glad Fick min bf dag bekräftad med, 4 mars. Samma dag som min svägerska var beräknad när hon var gravid med min brorson. Detta blir andra barnbarnet på min sida så mina föräldrar tycker det är lite roligt att båda varit beräknade till samma dag. Tungan ute
    Grattis!! Vad mysigt! :)
  • LurvensFrö

    Jag gjorde FL testet och den sa att det ska bli en Flicka! :) Med sonen så stämde det så det skulle vara himla skoj om det stämde igen! :) Men det är ju 50, 50 liksom. :)


  • LurvensFrö
    Lilly Jk skrev 2012-07-23 13:43:05 följande:
    Idag är ännu en hopplös dag.
    Mår riktigt kasst och ligger i princip nerbäddad.
    Hade just ett utbrott som resulterade i att sambon snabbt som sjutton
    fick springa ner på ICA och köpa en påse Fizzy Bublizz, har dille på just dom.
    De sura godisflaskorna som är blå och rosa :)

    Har smällt i mig ett tiotal nu och illamåendet kommer smygande.
    Hur sjutton ska jag kunna orka bli människa egentligen!? xD
    hahahaha dem hade jag dille på i min förra graviditet! Ha ha vad roligt att du säger just det. Det höll i sig hela graviditeten! Denna grav känner jag mest avsmak på sött märkligt nog! Men bra! ;)
  • LurvensFrö
    Lilly Jk skrev 2012-07-23 13:50:26 följande:
    Det är konstigt det där, vad man får dille på :)
    Även det man brukar gilla men som inte alls funkar nu.
    Brukar älska allt som smakar mint eller choklad men det går inte längre.

    Bad sambon plocka ner några chokladbitar i godispåsen också.
    Trodde att jag var sugen på det men icke, smakade riktigt snusk xD
    Med sonen så älskade jag coka cola och nu är jag inte alls sugen på det. :( Blir mätt fort men hungrig lika fort! Inte lätt det här. :)
Svar på tråden Marsbebis 2013