• Laliii

    Marsbebis 2013

    satirnine skrev 2012-07-22 14:13:03 följande:
    Jag känner inte heller vad det kan vara för kön på barnet.
    Min sambo vill så gärna ha en pojke, det märker jag på honom. Han har pratat så mycket om just en pojke att jag snart tror att det inte ens är möjligt att det är en flicka. 
    Jag blir glad bara jag får en frisk bebis.  Glad

    Vi kommer tar reda på könet. Jag är en riktig planerare och vill kunna planera barnrum och sådär innan bebisen tittat ut. 
    Hur kommer ni göra? 
    Hehe vi är båda glada oavsett vad det blir :) Jag skulle vilja ha en dotter då jag bara haft bröder, men oavsett vad det blir så är vi glada bara det är friskt och mår bra :) Men ja, vi vill nog båda helst ha en flicka först! 

    Oja, vi vill veta så fort det går att veta vad det är :) Vi känner båda att det blir lättare att skapa band om man vet vad det är, även om man inte skapar olika band, så är det lättare tycker vi att göra det när man vet vem som är där inne. Plus att jag ogärna inreder barnkammaren i neutrala färger, utan är det en flicka vill jag inredda det flickigt, är det en pojke, vill jag inreda det pojkigt (nu hoppas jag inte någon hatar mig för detta, vet att det finns många som är emot köns inriktade kläder osv).

    Så, vi är nog båda ganska lika på den fronten :) Planera innan :) 
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    FruRundberg skrev 2012-07-22 16:10:23 följande:
    Haha jaa vi har ju 5 barn hemma redan varav 4 av de är mina. Så om vi hade väntat tvillingar nu så hade jag blivit 6 barns mamma! Helt galet!!!!
    Vilket fullt hus man skulle ha då :D
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    tilj75 skrev 2012-07-22 17:55:35 följande:
    Jag fick reda på att jag väntade tvillingar på RU, hade ingen aning innan. Mådde precis som mina andra graviditeter...
    Oh jäklar! haha! Vi har första UL i samband med KUB om 29 dagar, så då får vi reda på om det e ett litet liv eller två :)
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    FruRundberg skrev 2012-07-22 18:06:30 följande:
    Jag har oxå tvillingar på min sida. Min mormor har fött två par tvillingar. Ingen annan har fått tvillingar från den sidan., kanske är det min tur då :-P haha
    Haha vi kanske står på tur :D
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    satirnine skrev 2012-07-22 18:30:50 följande:
    Ja men då tänker vi lika när det gäller den biten.
    Jag är så tjejig själv så blir det en flicka lär det blir mkt rosa, och tvärt om. ;)
    Tycker inte det är något fel med det. Alla gör som dem vill!
    Spännande att se din mage.
    Jag är ju bara i v 5 än, man längtar efter plutet. Drömmer 
    Hehe samma här :D Ja men precis, men tyvärr stöter man på många av de som har starka åsikter om att INTE vara könsspecifik men jag ser inget fel med det alls. Växte upp väldigt rosa, volangit prinsessigt och jag blev då en väldigt lyckad & stark kvinna :)

    Hehe ja, lite pluttar det nu, även om det inte är "gravid" magen utan mest svullet och tarmar som flyttat på sig lite så ser man en skillnad :) 
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii

    Många tvillingmöjligheter här alltså :) Hehe! Vi har tvillingar på båda sidorna, så enligt BM har vi mer möjlighet att få tvillingar än vad det är av natur! haha! Jag vill gärna börja med ett barn, men blir vi så pass utvalda att det blir två så tackar och bockar vi och gör det bästa av situationen :) Vore ju underbart men otroligt påfrestande kan jag tänk mig för oss förstagångs föräldrar :)


    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    Proudtobetogether skrev 2012-07-22 18:40:55 följande:
    Sånna fanns det väl mest på 70-talet
    Oh nej, tro mig, de finns kvar än idag! :)
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    satirnine skrev 2012-07-22 18:52:23 följande:
    Ja jag tycker att det ska vara jämnlikt i samhället på alla sätt och vis.  Men jag skulle inte vilja att min sambo bar en rosa klänning bara för att kompromissa om det.   Nåväl, endel blir ju tokiga bara av tanken att pojkar ska ha blått och flickor rosa. Så det måste man ju respektera. Vi kanske ska starta en bildtråd också framöver där man kan lägga upp bebismagen ifall man vill eller annat kul? T ex inköp osv. Nu blir det söndags film här. 
    ♥ Nygravid ♥

    Precis :) Och vill man klä sin dotter i rosa eller i döskallar, ja då ska man banne mig få göra det :) Ja, bildtråd för både magbilder & shopping borde vi definitivt skapa :) Följer en annan bildtråd här för BF i feb,mars & april. Så kul att se allas magar & prylar :) Ha en trevlig kväll :) Här hemma är det fotboll!
  • Laliii
    Proudtobetogether skrev 2012-07-22 18:57:11 följande:
    Min har rosa skjorta Å han vill absolut ha en mörkblå bugaboo, om det sen finns nån som tycker att man inte kan lägga flick-bebisar i en blå vagn well jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Att folk orkar! Men men, jag respekterar allas åsikt. Trodde bara inte det var så aktuellt idag 2012
    första försöket (bim 13 juli 2012) - nygravid med första barnet (bf 23 mars 2013)

    Att folk i allmänhet orkar lägga sig i :) vill man klä sin dotter i rosa eller döskallar, jag då ska man få göra det :) Man formas inte av kläderna man bär utan av uppfostran :)
Svar på tråden Marsbebis 2013