• LinaP

    Är 5mm barnmisshandel?

    Får ont i hjärtat när jag hör att det finns bebisar som skriker tills de kräks och ligger med våt blöja hela natten... Jag trodde inte 5 mm gick till så här! Hade ändå aldrig tänkt använda mig av det, men trodde det var mycket mer humant än så här!

  • LinaP

    Men de kan ju kvävas av kräket... Jag gråter nästan, stackars barn!

    lövet: Du vet ju säkert från mamma1/mamma2-tråden att jag är ivrig att argumentera för att man får göra på sitt eget vis. Därför måste jag bara poängtera att jag inte insåg att det kan gå till på det här sättet, jag har fått förklarat annorlunda. Kan nästan inte tro det är sant, tycker det är otroligt kränkande mot barnet! Hade ändå aldrig tänkt prova detta, vi sover så gott i samma säng, men ändå! Att låta sitt barn skrika tills det kräks är ju att jämföra med barnmisshandel!

  • LinaP

    Pyff: Jag håller med dig om att man inte ska uttala sig nedlåtande mot andra föräldrar. Och att göra så som suzolina skriver är ju ingen fara. Men inte byta blöja? Bara torka kräket och lägga tillbaka barnet? Jag tycker det låter hemskt... GÖR folk verkligen så här?

    Sen har ju det du skriver om lövets 2-åriga dotter i affären ingenting med detta att göra! Vi kan väl försöka undvika personangrepp!

  • LinaP

    Pyff: Och jag tycker lika illa om personangrepp var de än skrivs och vem som än skriver dem...
    Skönt att höra att de flesta inte gör på detta sättet!

  • LinaP

    Blossi: Jo, fast nu säger ju suzolina att hon gjorde det för sonens skull, för att han skulle kunna komma till ro. Alltså handlar det i hennes fall inte om vad föräldrarna behövde, utan vad de trodde sonen behövde! Man kan inte dra alla över en kam!

    Suzolina: Skönt att ni hittade en lösning för er son. Det är ju det enda viktiga, att det fungerar för er!

  • LinaP

    Jag tror faktiskt att Bvc propagerar för många olika alternativ. Mitt BVC gör iallafall det. Annars håller jag med Hallonpaj till fullo!

Svar på tråden Är 5mm barnmisshandel?