• Pyff

    Röd drake: Exakt! eller att titta på tv medans man söver barnet................som VISSA gör

  • Pyff

    Sen vill jag fråga Lövet och era andra som är övertygade om att barn tar sån skada av att bli lämnade; hur gör ni med dagis? Eller rättare sagt, jag hoppas verkligen att ni inte använder er av barnomsorg eftersom det ju med ert resonamang borde betyda att era barn blir skadade för livet! Jag menar många barn, antagligen de allra flesta gråter ju när mamma eller pappa lämnar på dagis, endel gråter upp till en timma i början. Då är ju alla psykologer och experter överens om att man som förälder absolut inte ska visa att man själv tycker det är jobbigt, utan visa med röst och kroppsspråk att det inte är någon fara och att man VET att barnet är på en trygg plats och att inget farligt kommer att hända bara för att mamma eller pappa inte finns på plats.
    Behöver jag påpeka att det är PRECIS DET som är grundtanken i 5mm!!

    Det finns just nu en tråd om en stackars mamma som är förtvivlad över att hennes son gråter HELA tiden på dagis, från de lämnar tills de hämtar. Ska ni säga till henne att hon har skadat sitt barn för livet?

  • Pyff

    Lövet: Svara istället för att försöka smita! Det är VISS skillnad på att diska medans barnet sitter och leker, eller för den delen hjälper till med disken mot att sitta och surfa!

  • Pyff

    Lövet: Du resonerar ju helt knasigt! Du menar att ett litet barn förstår skillnaden mellan att en förälder inte VILL och inte KAN???? Skrattretande om du frågar mig. Om man ska hårddra det så MÅSTE ju inte föräldrarna gå till jobbet. Sen skriver du att dagis gäller BETYDLIGT större barn????? Vad jag vet så är det många barn som börjar på dagis vid ett års ålder, sååå himla stor skillnad på en ettåring och en 9 månaders är det väl inte, va? Och då menar du att de som kör 5mm på en 1,5 åring är safe eftersom barnet är större då eller, för så måste det ju vara enligt ditt resonemang........................

  • Pyff

    feather: Det är jag fullt medveten om, men ingen kan komma och slå i mig att ett barn hellre sitter hos en främmande människa och gråter än de ligger i sin egen säng i sitt eget rum där mamma och pappa finns precis utanför OCH kommer in i rummet varannan minut för att visa att de finns där! Bara för att NÅGON finns där betyder ju inte att det är lika jobbigt att bli lämnad!

  • Pyff

    Lövet: Jo. precis så tänker jag Jag genomförde 5mm ENBART pga att jag sett dina inlägg här på Fl och bestämde mig att göra tvärtemot vad du tycker bara för att reta dig

    Du vet mycker väl att det som retar mig till vansinne vad gäller dina inlägg är att DU SJÄLV HAR PROVAT 5MM!!! Om den hade fungerat på ditt barn så hade du ju varit lika hemsk som resten av oss eller hur? Men bara för att ditt barn inte var tryggt nog att somna på egen hand, eller vad det nu berodde på, så kastar du skit på oss andra SOM JU FAKTISKT BARA GÖR NÅGOT DU SJÄLV GJORT! Snacka om att kasta sten i glashus

  • Pyff

    Jillsan: Men snälla du, bara för att det inte funkade för Lövet så måste nu ju hålla med om att det faktiskt gör det för MÅNGA. Bara för att jag inte tycker om Spanien eftersom jag hade en skitsemester där, så betyder ju inte det att jag känner mig manad att VARNA alla andra för att åka dit, eller hur??? ¨Det är ju hybrisvarning på att tro att man har rätt att varna andra för grejer för att man själv gjort på fel sätt eller på annat sätt inte lyckats!

Svar på tråden Är 5mm barnmisshandel?