Inlägg från: corona |Visa alla inlägg
  • corona

    Fulaste namnen

    Mollan2487 skrev 2016-11-14 16:13:43 följande:

    Alla namn är fina! Namnet visar också en personlighet. Namn är fina på olika sätt! Ja är bara 11 år o ändå säger ja inte som ni typ vuxna att vissa namn är fula! Vissa namn är annorlunda men det betyder inte att dem är fula.

    Om ni skulle heta något namn som står här bland de "fula" namnen skulle det nog inte vara så roligt om nån säger att man har ett fult namn. TÄNK EFTER!


    Jag tycker att en hel del namn är fula. Det får man tycka, och ålder har inget alls med detta att göra. Mitt namn har dykt upp minst två gånger här i tråden, ett av mina barns namn också... Blir jag ledsen eller tar illa upp? Inte det minsta! Om man är så känslig så ska man nog inte läsa sådana här trådar.
  • corona
    Lia4 skrev 2016-11-22 19:28:50 följande:

    Nu var det en 11-åring du citerade och jag kan nog få tycka att man har rätt att vara känslig när man är 11. Verkar ju i och för sig vara en mogen 11-åring. Betydligt mer mogen än många andra på det här forumet.


    Hon får vara hur känslig hon vill, men som jag skrev, då kanske man inte ska läsa sådana trådar. Detta är heller inget forum för barn, och ämnena på trådarna är riktade till vuxna, inte till barn. Detta är en rätt harmlös tråd för övrigt.
Svar på tråden Fulaste namnen