• Anonym (Gör man så?)

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Var i lördags på ett bröllop. Vi hade det jättetrevligt hela kvällen jag blev ändå lite fundersam på vissa saker. Jag vet att brudparet hade hyrt in catering för att ordna med maten, och antagligen då även drycken?
    Jag blev lite förvånad över att när det gällde alkoholfritt så var det inte riktiga läsk utan Lidls Freeway cola istället för riktig cola. Är det inte lite väl snålt att servera denna typ av cola istället för originalet? Samma sak gällde när man beställde vodka redbull av den inhyrda bartendern, då fick man Powerking från typ Willys och Hemköp istället för äkta vodka redbull.
    Jag vet inte om det var cateringsfirman som ordnat billigaste möjliga drycker eller om det var brudparet själva, men det verkade onekligen lite småsnålt att bjuda på billigaste möjliga dricka. Hur stor hade skillnaden blivit om man använt original istället? En 5 hundring extra?
    Är det vanligt att göra såhär? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-20 23:40
    Men gud!!!! Får man inte ha en åsikt på Familjeliv utan att bli påhoppad????
    Läs tråden från början, eller iallfall de 3 första sidorna. J sedan spårar det ur i vanlig ordning...
    Jg har inte sagt något till brudparet och tänker självklart inte heller göra det, men får man inte ens tycka något för sig själv?????? Likväl som att jag kan anse att de blivit lurade av bröllopsfotografen kan jag anse att de blivit lurade av cateringsfirman om de betalar 500 kr per kuvert och får fulcola i det priset.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-20 23:41
    Missade att skriva att bröllopsfotografen tog 12500 för ett par timmars jobb.

  • Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!
  • Lavish
    NadiaMi skrev 2012-08-20 18:54:30 följande:
    Men, hur 'fint' är det att dricka cola till fin trerätters?
    Där skulle jag hellre välja vatten faktiskt.
     Nä men det var väl det alkoholfria alternativet. Hade de haft juice hade det ju blivit ännu dyrare
  • alvisen

    Kan hålla med om att "vanlig" känns lite "snyggare", dock tycker jag Freeway är tusen gånger godare.


    Let them have their world - we'll create our own.
  • Anonym (Gäst)

    Hej! Var med på bröllop i helgen där det bjöds på cola och mineralvatten från Lidl. Tycker inte det var snålt, man bjöd ju tvärt om på fri dricka hela kvällen. Hur många bröllop har öppen bar och fri dricka till maten nu för tiden? Förresten är Freeway-colan riktigt god!

  • NadiaMi
    Lavish skrev 2012-08-20 19:00:02 följande:
     Nä men det var väl det alkoholfria alternativet. Hade de haft juice hade det ju blivit ännu dyrare
    Inte för att jag är uppfostrad i finare kretsar, men cola som alkoholfritt alternativ på finare middag känns väldigt främmande... För barnen, absolut, men knappast för de vuxna.

    Bordsvatten smaksatt med färsk citron, lime, gurka eller liknande känns faktiskt både fräschare och mer påkostat, även om det lär vara ett av de absolut billigaste alternativen - förutom tillbringarna man kan behöva köpa in eller hyra genom cateringfirman om man har servering.
  • Anonym

    Att folk har mage till att klaga på vad folk väljer att BJUDA sina gäster på! Jag tycker att det är riktigt respektlöst!

  • Anonym

    skulle aldrig heller säga nått.. men den colan smakar faktiskt riktigt äckligt o absolut inte som den äkta varan.. men jag skulle helt enkelt dricka vatten i det fallet :)

  • Dixie

    Kan ju inte ha varit någon finare middag om man väljer att bjuda på cola till maten?!

  • broglo

    Man slutar aldrig förundras över vilka petitesser som folk tycker att det är värt fundera över så pass att man startar en tråd på nätet...? Allvarligt talat: skaffa ett liv.

  • Alisa

    Min son gillar Freeway-alternativen bättre än originalen. Kanske gör brudparet det med?

  • Sara 191

    jag hatar å gå på toaletter för folk e så snåla. flertal gånger blir jag tvungen å använda billigt skithuspapper. det e fräckhet det!!

Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!