• DesJoh

    Varför handla dyra märkeskläder/saker till barn?

    Ja, som rubriken lyder..............

    Visst, jag & min man har oxå   märkeskläder/saker till våra barn (flicka 9 år & pojke 12 år)..............men när det är rea på dom.

    Det sista vi köpte till dom var lagom till skolstarten nu efter sommarlovet = en varsin skolväska/ryggsäck som det står NIKE på.

    Köpte dom för 180 kr på Stadium Outlet, ord pris var 300 kr.

    Höst/vinterjacka till sonen på JC, ord pris var  799 kr men den var nedsatt till 239 kr för att det butiken ska stänga igen.
    me&i har de haft några plagg - men de har vi fått som gåvor när vi har haft party hemma hos oss.

    Annars är det bara Lindex som gäller, H&M + KappAhl ibland.           

  • Svar på tråden Varför handla dyra märkeskläder/saker till barn?
  • Mamma och Mor

    Man får det man betalar för. Jag väljer att köpa en uppsättning kläder (läs i första hand ytterkläder) av lite dyrare märken och vet att de kommer att fungera hela säsongen. Hellre det än att köpa två uppsättningar "sämre" kläder för att byta mellan - summan blir densamma.
    Dessutom tycker jag Polarn o Pyret, Nike osv har snygga barnkläder och självklart avgör det också Flört 


    ~Miriam 061213 och Samuel 091127~
  • Astarte

    Jag kan tycka att det ser lite töntigt ut att ha det på småbarn, men det är ju upp till var och en. Själv köper jag ytterplagg av bra märken, men det är ju för att de är bättre. Innekläder får bli det jag hittar som är fint.

  • Margaux

    Varför inte? Handlar det jag tycker är fint... Oftast Pop och det kan man väl egentligen inte kalla flashigt... Köper dock inte Burburry och liknande så himla ofta!

  • Astarte
    RocketQueen skrev 2012-08-26 21:30:55 följande:
    Sen behöver det inte bli särskilt dyrt heller. Många märken som tex Molo. PoP och Lundmyr har bra andrahandsvärde. Då är det bara att skaffa ett traderakonto och vips så har man inte gjort av med mer pengar än den som handlar på HM!

    Fast de märkena tycker jag inte ser töntigt ut, men jag tänkte inte på dem när TS skrev "dyra märkeskläder".
  • ninaflower

    Nja, jag brukar köpa kläder ifrån La Redoute till mina barn, men de har HM, Lindex också.
    Name it och Fixoni finns också i garderoben.. 
    Sedan kan jag köpa ifrån min  barnbutiken jag har..Petter och kajsa, Celavi, Pippi... 
     

  • FruOMor

    Jag själv tycker bättre om märkeskläder, fått för mig att tygerna är mjukare och kvalitén mkt bättre. Jag har alltid fått lära mig av
    Min pappa att man får vad mm betalt för och därför alltid försett oss med dyra kläder i hopp om att dem håller bättre, ser snyggare ut och är allmänt mer bekväma och visst är det så. Jag har även enstaka klädesplagg från tex hm och dessa blir faktiskt urtvättade efter ett par få tvättade och så jämför man med mina kläder från dior eller coture som kostar mer än de 3 dubbla men de håller formen och allt annat mkt bättre så istället för att köpa en tröja på hm och kasta efter 3 tvättar så köper jag en tröja från dior som jag kan använda till och med efter 23 tvättar och självklart så ser jag det på samma sätt när det kommer till mitt barn.
    Jag köpte precis två uppsättningar från Canada Goose vinter jacka och termobyxor som hon skall ha nu i vinter, ett sett på dagis och ett sett hemma för jag vet att dessa håller hon sig varm och torr i under hela den kalla perioden och jag behöver inte köpa nya Lindex jackor för de har spruckit i sömmen.. Därför köper jag märkeskläder till mitt barn

  • Queenie70

    Anledningen att mitt barn far köper flashiga märkesvaror till vårt barn är att han sedan under en timma ska klä på och av barnet olikA outfits för att fota och sätta ut bilderb p

  • Dixie

    varför inte? har man råd till det och tycker det är snygga kläder så kan man väl handla det även till barn!?

  • Queenie70

    Anledningen att mitt barn far köper flashiga märkesvaror till vårt barn är att han sedan under en timma ska klä på och av barnet olikA outfits för att fota och sätta ut bilder på fejjan och att allafå ska hylla honom för vilken bra pappa han är! Han ser således barnet spm ett smycke på nÅt vis. Han slösar alltsÅ onte pengarna påbarnet egetligen utan för att kö

Svar på tråden Varför handla dyra märkeskläder/saker till barn?