• Empapempan

    Februari bebis 2013 - sthlm

    En tråd för oss väntar barn i februari och bor i sthlm. Jag heter Emelie och väntar nr 2 i februari. Har en dotter som är 13 månader. Bor i norr ort! 

  • Svar på tråden Februari bebis 2013 - sthlm
  • fiasj

    Jag pluggar till Socionom men har tagit paus och började föräldrarledigheten i fredags då höstterminen slutade då. Haha ja du får väl prova, orkar du inte så är det bara att njuta av mammaledighet och bebisgos pluggar du till något speciellt?

  • Emilyviola

    Jag är också beräklnad 19 februari! min mans och min årsdag dessutom.
    många sammanträffande i denna tråd, först hette alla Emily och nu väntar alla barn samma dag :)
    Hur mår ni tjejer?
    visst känner man att det är nedräkning nu, jag vill bara ha hem min lilla tjej nu!
    väntar nu era första barn? jag har en pojke på 5 som också längtar efter att ¨få bli storebror :)    

  • Empapempan
    fiasj skrev 2013-01-23 11:45:00 följande:
    Hejhej!

    Tänkte kolla om man får hoppa in här? Väntar första barnet 19 feb och är nyinflyttad i norrviken och går nu hemma och väntar på att det lilla livet ska hoppa ut. Några förslag på sysselsättning? Är det någon som är nära bf?
    Hej
    Klart du får hoppa in här. Jag har 3 veckor kvar till förlossning. men jag har planerat snitt.
    Så du bor i norrviken kul jag bor i edsberg. mitt tidsfördriv är mest att sova och fixa och dona hemma. och vara med dottern när hon kommer hem från dagis.  
  • Empapempan
    caroline1 skrev 2012-11-16 11:25:49 följande:
    Ja det stämmer! Ska dit den 7e. Heldag :)) Ska bli skönt ändå att få träffa alla som ska vara med under operationen. Vi ville ha den 13e först men tänkte att det kanske är roligare att ge lillen en egen dag. Samtidigt är det ju den bästa presenten man kan få på sin dag :) Men hur som hellst kommer jag vara där den 7e jag med :)) Vad roligt!
    hej
    Jag fick brev idag från DS fick du också det?
    Vi ska vara på avd 17 kl 10 den 7 februari vad fick ni för tid?
    bara 3 veckor kvar nu känns skönt. 
  • caroline1
    Empapempan skrev 2013-01-23 19:19:00 följande:
    hej Jag fick brev idag från DS fick du också det? Vi ska vara på avd 17 kl 10 den 7 februari vad fick ni för tid? bara 3 veckor kvar nu känns skönt. 

    Halloj! Jaa jag fick också brev från DS. Jag fick samma dag och tid! :))) Åhhh vill bara att det ska bli den 12e nu!
  • fiasj

    Haha kul att vi är flera på samma datum. Snyggt att ni prickade in er årsdag. Ja, här har nedräkningen börjat, tiden har gått så fort fram till nu och nu känns det som snigelfart, gissar att det har att göra med att jag inte kan göra så mycket med den stora magen. Har ni samma problem? Var ska ni föda någonstans? Vi väntar vårt första. Kan tänka mig att han längtar till bebis i magen tittar ut, måste vara så spännande

  • emilli

    Hej på er! Kul att det börjar skrivas igen, jag jobbar fortfarande så det är full fart i en vecka till. Sen ska jag "slappa" fram till BF den 15/2 :) Bor också i sollentuna, och det blir DS också förhoppningsvis. Bara några få veckor kvar nu, känns galet!!

  • jenny7906

    Halloj
    Kul med massa norrortsfolk här :) Jag har BF 2/2. Första veckan hemma fr jobbet gör mig, jag bakar, färgar håret, kollar tv, storstädar, ja det finns en hel del att sysselsätta sig med. Jag bor i U Väsby, är 33år, väntar första barnet, har valt DS i första hand.

  • Patricia1984
    fiasj skrev 2013-01-23 16:01:28 följande:
    Jag pluggar till Socionom men har tagit paus och började föräldrarledigheten i fredags då höstterminen slutade då. Haha ja du får väl prova, orkar du inte så är det bara att njuta av mammaledighet och bebisgos pluggar du till något speciellt?
    Ja precis :)

    Jag pluggar ekonomi. Bor i Danderyd och väntar första barnet som är en son :) 
  • Emilyviola

    jag bor i huddinge, jättenära huddinge sjukhus men har ändå valt danderyd/ bb stockholm. födde min son där för 5 år sen och är jättenöjd och vill föda där igen. däremot om man märker att allt går jättefort denna gången får jag väl åka till huddinge ändå :)

Svar på tråden Februari bebis 2013 - sthlm