• moonlight 85

    Gravid i Övik höst -12/vinter -13

    Hej! Tänkte kolla om det finns fler än jag som väntar bebis i Örnsköldsvik runt omkring årsskiftet? Vore roligt att kunna följas åt och dela tankar och funderingar och kanske träffas över en fika.
    Själv har jag BF den 21 dec.

  • Svar på tråden Gravid i Övik höst -12/vinter -13
  • Buppaen

    Hej Moonlight,

    Jag och min man väntar barn i April och ska då flytta hem till Övik. Vi stämmer inte helt in på din förfrågan men det verkar inte finnas någon annan tråd som passar in för min del heller....
     

  • Soon87

    Hej,

    Jag och min sambo väntar vårt första barn i april 2013, kanske inte stämmer in heller riktigt på din tråd men skulle vara kul om man "träffade" fler från ÖvikGlad

  • Buppaen

    Vad roligt Soon87 :) välkommen! Hur mår du? Vilken vecka är du i?

    Själv är jag i vecka 12 (11+4) och mår jätteilla :(

    Vart i övik bor du?

    Kramar

  • Soon87

    Jag mår bra, har väl inte märkt av graviditeten så mkt än, mått lite dåligt å lite huvudvärk men i övrigt bra.
    Låter inge bra å må så dåligt, kan du leva som "vanligt" ändå eller är du sjukskriven?

    Jag är i vecka 14 (13+1).

    Är det ert första barn eller är ni veteraner inom området?Flört

    Vi bor i Domsjö, vart skall ni flytta när ni kommer hit till Övik? Vart bor ni nu?

    Kram

  • Buppaen

    Åh vad avundsjuk jag blir, jag vill också må ok :) jag har iofs turen att ha så bra chefer som låter mig jobba hemifrån mycket nu så det har gått ok :)

    Det är vårt första barn så det är jättespännande!!

    Jasså, domsjö! Jag är uppfödd i sund faktiskt! Gammal fotbollstjej i domsjö :) oklart vart vi kommer att flytta, men gärna rätt centralt i början.. :)

    Har ni gjort KUB-testet? Vi ska göra ett nu på måndag..

  • Soon87
    Ja det är faktiskt inte så dumt men nackdelen är att man inte känner sig gravid vilket, jag i alla fall vill kännaGlad
    Det va snällt av din chef, så du har berätta för din arbetsgivare antar jag då? Själv har jag inte gjort det, vet inte riktigt när jag skall göra det heller...?!

    Ja visst är det spännande, jag tror att vi kommer få tvillingar (har inga belägg för det) men det finns både på min sida och på sambons sida så chansen/risken är stor.

    Fotboll är inte så dumt, är själv en fotbollstjej faktiskt dock har jag aldrig spelat i Domsjö. Ni kan få köpa vårat hus, vi vill nämligen flyttaGlad 

    Vi har inte planerat å göra ett KUB-test, varför valde ni å göra de? Tänkte om man skall fundera i de banorna...
  • Buppaen

    Ja det förstår jag.. Om jag mår bättre en kort stund så blir jag orolig istället för att njuta så jag förstår verklige. Vad du menar.. Jag hade inte så mycket val när det gäller att berätta iom mitt mående vilket iofs är skönt.. Annars kan jag tänka mig att det är svårt att hitta rätt tillfälle.. Men det börjar snart synas för dig så det är nog dags :)

    Spännande med tvillingar, och läskigt.. Men brukar man inte ha mer symptom då??

    Vart ska ni flytta? :)

    Vi valde nog att göra KUB av flera anledningar men främst för att få veta om det är friskt och även för att få se den igen innan vecka 19 (RUL). Men tänk om man fr veta att barnet är sjukt, vad gör man då??

    Kramar

  • Soon87

    Nä jag förstår det, men va skönt att de är så förstående på jobbet så att du till och med får jobba hemma.  Det är nog inte så svårt att hitta rätt tillfälle, de är nog mer att jag vill göra ultraljudet innan, känns som att man får mer koll på läget då. Hur det är med h*n osv. Men samtidigt så är det v.18 så jag vet inte om jag kan hålla graviditeten hemlig så länge. Dock syns det inte alls på mig än så jag har nog några veckor på mig innan folk börjar undra.

    Läskigt tycker jag men precis som du säger så brukar man ha mer symptom då men nån ska väl vara undantaget för att bekräfta den reglen också.Glad

    Vi trivs inte riktigt i vårat område, så vi har ögonen öppna för annat dock har vi inte sökt så länge, har precis börjat kolla runt lite. Har ni kollat något på vart ni vill bo?

    Ja precis hur gör man om de visar sig att risken finns...?! Jättesvårt att veta innan man är i den situationen.

    Glad

  • Buppaen

    Oj, med det är ju jättesent att vänta tills dess, eller? Vad jobbar du med? Tänk om dj får foglossningar eller något och måste gå hem v.20... Neh, vad vet jag! När brukar folk berätta? V12?

    Ja det blir intressant att höra om det är en eller fler därinne för er.. Jag har redan en kula så vi skulle ha kunnat få två men icke :)

    Vi är nog mest intresserad av centralt boende med Max 20min gång från stan.. Tror vi :)

    Idag kom vi till övik på en blixtvisit. Min kompis gifter sig imorn :) jättemysigt men tungt när jag mår så illa.. Önska mig lycka till när jag ska hålla talet :)

    Kramar!

  • Soon87

    Jo fast man behöver inte berätta för sin arbetsgivare förrän 2 månader innan man skall gå hem... Jag kommer nog att håll på det så länge som möjligt. Det är nog olika när man berättar men v. 12 är kanske tidigast, har kollat runt lite så några väntar tom ända till v24. Jo visst kan jag  få foglossningar men då får jag väl gå hem, inte nå mer med de. Jag jobbar som administratör på medelstort företag...

    Har ni redan gjort ultraljud eftersom du vet att det inte är två?Glad Ja vi får vänta å se, om ett par veckor vet vi.

    Ok, då finns det ganska mkt å välja mellan.Glad

    Å, bröllop de är alltid lika trevligtGlad Lycka till med talet å hoppas att du får en bra dag så du kan njuta av bröllopetGlad

     

Svar på tråden Gravid i Övik höst -12/vinter -13