• Anonym

    Har du gjort något större misstag på ditt jobb? Vad i så fall?

    Har världens ångest för ett misstag jag gjorde idag har inte haft mycket annat i tankarna.
    Hade tydligen snurrat till det helt på jobbet. Idag fick jag ta konsekvenserna av det och chefen var inte nöjd om man säger så... usch.

    Snälla, finns det någon annan som kan bekänna något misstag dem gjort så jag slipper känna mig så ensam...?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-05 20:03
    Har läst och inser nu att jag inte är själv
    Det tragiska i det hela är att jag hade mitt lönesamtal (som ännu inte är klart) dagen efter mitt misstag. Tror ni det gick bra eller...?

  • Svar på tråden Har du gjort något större misstag på ditt jobb? Vad i så fall?
  • Anonym (frysta prover)

    Jag har förstört hundratals oersättliga patientprover. Jag hade ansvaret för att regelbundet fylla på flytande kväve men missade detta ett antal dagar. Glömde bort helt enkelt. Chefen var ganska förstående men såklart bedrövad över förlusten.

  • Anonym

    hm inte vad jag vet själv, men jag gick på toa en gång och passade på att kolla sms, men tydligen retade det någon för jag fick smussla ut telefonen då jag enligt den som skvallrat minsann bara gick på toa för att smsa! detta skitsnack fick mej att sluta då denna personen hittade på flera saker och chefen trodde mer på henne än mej!

  • Maria 79

    För många år sen jobbade jag i en matbutik. Vi skulle stänga för kvällen, så vi tog kassorna, släckte och larmade på och skulle lämna butiken när vi upptäcker en stackars gammal kvinna i affären, förvirrad med sin rollator i mörkret.
    Till råga på allt så hade vi bara 2 min på oss att lämna affären innan rörelselarmet skulle gå igång så vi var tvungna att att få ut henne snabbt, så vi sa att hon kunde få grejerna hon hade i rollator korgen haha.
    Men vilken tur hon och vi 2 som jobbade hade, för bara nån vecka tidigare hade de ändrat så vi skulle gå ut på framsidan an butiken istället för ut på baksidan genom lagret pga rånrisken där.
    Hade vi gått ut där hade vi ju aldrig upptäckt henne och hon hade blivit inlåst och sen hade polisen kommit med dragna vapen en stund senare pga larmet som skulle satts igång...

  • Anonym (Förskolelärare)

    Vet inte om detta är ett misstag eller ej, otroligt pinsamt var det i alla fall.

    Jag jobbade på förskolan och det var ett litet barn på avdelningen som luktade jättemycket parfym. Jag bär upp ''bebisen'' och luktar på honom och känner guud vad han luktar parfym! Bakom mig stod hans mamma.. Pinsamt!! Jag sitter och luktar på hennes barn.. Kändes lite oprofessionellt. Jag blev så nervös och erkände att jag tyckte att han luktade parfym.. Kunde inte få någon surare blick.. Otroligt klumpigt och fånigt av mig haha. 

  • Anonym (check-in)

    Min största miss var att jag glömde sätta på en standby-tagg på en väska vilket resulterade i att planet blev en halvtimme försenat. Liten miss med stora konsekvenser...

  • Anonym (felskickad)

    Jobbade med flygfrakt och har felskickat gods ett antal gånger, dock brukar det  alltid gå att rätta till, även om det kostar en slant ca 20000 gick den senaste missen på.  De mest onödiga var när jag skickade en båtmotor på ett par Ton till St Marteen  istället för Martinique. Det är samma ö men  olika land i Karibien, men de kunde inte skicka detta övergränsen  med en truck, utan  godset fick flyggas tillbaka till CDG (Paris) och sättas på ett annat plan tillbaka till samma ö, miljövänligt.......

    Kollegan  lyckades  skriva "Radioactive equipment"  på gods till USA, det paketet satte sig Homeland Security på 6 månader.

    Det  är iaf tur att vi inte har hand om likkistetransporter,  har på  omvägar fått  höra att  när en kista (i emballage) hittades  efter 6 månader så kom man fram till att det hade det  använts som fikabord ett bra tag,,,,    

  • Jipen
    Anonym skrev 2012-09-04 23:28:54 följande:
    Jag är student = inte mycket till jobb ännu

    MEN även studenter kan. Jag satt tillsammans med en klasskamrat och sökte fakta till en inlämningsuppgift och på något konstigt vis lyckades jag få hennes data att helt hänga sig. Hon blev klart nervös då hennes nästan färdiga C-uppsats fanns på datan och den inte var sparad någon annan stans. Jag sa att vi kanske borde starta om datan men reslutatet blev då att den stängde av sig men aldrig starta igen....

    Troligen var det inte mitt fel utan hon som fått i någon skit i datan och sen inte heller sparat arbetet på flera platser MEN aldrig kännt mig så elak som när hon helt bröt ihop och desvärre var arbetet förlorat och hon fick göra om det mesta. Det ledde till att hon ej hann klart och därför fick sin examen sex månader senare än planerat...
    Det här kanske inte hjälper er så mycket nu men ändå:

    Uppsatsen låg med all säkerhet kvar på datorns hårddisk och det skulle inte varit svårt för en tekniker att plocka fram den. Bara för att en dator inte startar betyder det inte att all information som fanns på den är borta.
Svar på tråden Har du gjort något större misstag på ditt jobb? Vad i så fall?