Inlägg från: Anonym (Du är ju otrogen?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Du är ju otrogen?)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    [quote=76841955][quote-nick]Anonym (32-årig tjej) skrev 2016-07-30 23:42:57 följande:[/quote-nick]Igår blev jag konfronterad av min man. Jag är ganska arg för han säger att han skulle uppdatera ipaden och när han gjorde det ploppade alla mina sms upp där. Så han har läst massor av sms mellan mig och henne där. Han nämde 2 specifika sms som jag skrivit nyligen. Bl.a en gång när hon skulle komma o göra fransar o vi satt kvar o pratade i flera timmar o jag hade sagt att jag fått en till kund.

    Men det var ju oskyldigt!

    Men nu börjar jag fundera. Jag har verkligen kollat i min mobil att den inte ska vara kopplad till ipaden (de har samma Apple-konto) så fattar inte hur det kan hända bara sådär. Enda tanken är att han gått in på min mobil och aktiverat den funktionen och sen stängt av den igen. För nu när jag går in o kollar är det av-aktiverat.

    Sms från henne raderar jag på mobilen direkt så han kan inte ha läst dem där heller..

    Iaf så nekade jag ganska hårt, och som tur är har våra sms inte varit så avslöjande, mer flirtiga. Och skriver ju hjärtan o sånt till andra kompisar. Men blev så nervös och nu tror han att jag ljugit om mer saker. Tex vad jag gjorde på min resa. O där hände ingenting!

    Men får obehagskänslor att han kollat mig sådär. :([/

    Faktum är ju att du är otrogen mot din man! Han har all rätt att anklaga dig och vara misstänksam efter allt du skrivit och berättat här! Tycker du själv att du beter dig schysst mot honom? Du förstår väll att han är orolig och kanske förtvivlad för att du smyger och smusslar!

    Nej, lämna din man och låt hobom finns kärleken hos någon annan. Förstår inte hur så många kan heja på dig när du totalt krossar en annan människa. Usch.

  • Anonym (Du är ju otrogen?)
    Anonym (32-årig tjej) skrev 2016-07-31 01:57:54 följande:

    Fast vi gör ju faktiskt ingenting mer än pratar, flirtar o kramas. Och än så länge tycker jag att det är lite väl drastiskt att bryta upp hela familjen för det. Men fortsätter vi och mer saker händer kanske det går åt det hållet. Det får framtiden utvisa.


    Ni har kysst varandra, delat säng, tar på varandra. Du vill ju mer? du är låååångt över gränserna och svävar.

    Dessutom ljuger du för din man. Förstår inte hur man kan göra så.
Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna