Inlägg från: Anonym kärlek |Visa alla inlägg
  • Anonym kärlek

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Hej. Har också följt denna underbara tråden till och från. Brukar gå in här för att stärka mitt självförtroende. Jag är lesbisk och har vetat det så länge jag kan minnas. Jag va aldrig egentligen intresserad av killar när jag var liten. Men låtsades för det va ju så jag upplevde att mina andra tjej kompisar gjorde. Men när jag blev mot 13 års åldern visste jag att jag va lite annorlunda. Jag blev väldigt lätt kär i tjejer och jag hade pojkvänner till och från. Men det kändes inte rätt. När jag va 15 år träffade jag min fina som va 1 år yngre. Hennes ögon bara tindrade och jg blev dunder kär! Jag gick på moln och mitt liv var underbart. Va så himla rädd för va andra skulle tycka om mig. Nu är jag 26 år och vi är fortfarande tillsammans. Har bara kommit ut för mina allra närmaste. Alla har blivit glada och hjälper mig. Men känner den känslan när folk pratar bakom min rygg och Jah blir så otroligt osäker och ledsen. Jag vågar inte. Det sitter så långt inne att jag vågar verkligen inte komma ut helt. Att vara med min flickvän känns så rätt vi är så kära trots så många år och våra kriser vi gått igenom. Finns det någon från 25 + som känner igen sig kanske som kan få min självkänsla att kännas bra? Behöver all stöttning. Är så rädd för att någon skall vända ryggen.

    Älska mer och hata mindre <3

  • Anonym kärlek

    Hur gammal är du (bellamy)? Jag har en riktig vän och jag tror det räcker!

    Vart bor du? Har du kille nu? Finns massor av gay ställen. Lev ditt liv du lever bara en gång. När du är 80 år sen kommer du ångra ihjäl dig för att du inte följde ditt hjärta.

    Älska mer och hata mindre KÖR HÅRT

  • Anonym kärlek

    Hej anonym 32 åring!

    Jag bara satt och log när jag läste det du och hon gjort. Så underbart.

    Vad säger tjejen har ni pratat något nu? Har du kvar känslorna!

    Man kan absolut vara gay utan att gilla slicka.

    Köööör på jg väntar på din uppdatering ????!

    Kram kram

  • Anonym kärlek

    Jag går med pirr i hela kroppen för dig 32 år!!! Har smilat hela dagen och längtat på att få höra mer ????! Hur går det nu! Bjud ut henne så kanske de ena leder till det andra! Hon kanske är blyg och vet kanske inte hur hon själv skall göra!? Hade du träning kl 05 på morgonen? Står att du uppdaterat då!? Kör hårt håller verkligen tummarna för er!! Jag håller koll på tråden!! All kärlek och kraft för er KÖÖÖR hårt ????????????????????????????????????

  • Anonym kärlek

    Jaha du bor där nere då förstår jag vf tiden inte stämde överens!

    Hon kanske bara leker svår. Fråga henne om helgen om hon vill ses eller gå ut.

    Förstår inte häller vf det blir massa frågetecken :(.

    Hoppas verkligen att det blir något detta för eran skull. Håller mina tummar.

  • Anonym kärlek

    Hon tackar ju endå för inbjudan!

    Är frågetecknena smilgubbar hon gjort efter?

    Känns endå som hon blev glad för att du fråga hade hon tyckt något annat hade hon kanske aldrig svarat!?

    Skulle du gå på passet imorgon?

    Lycka till ????

  • Anonym kärlek

    Åh nu vet jag att du sitter där med henne!!! Har koll på tiden här ifrån nu :) hehe!

    Hoppas allt går som du vill nu och att det hettar till!! Håller alla mina tummar och tår tills nästa uppdatering kommer! Lycka till :))

  • Anonym kärlek

    Herre min ge va det pirrades till i min mage när jag läste :) hur somnade ni sen då? Höll hon om dig? Detta känns ju bara som hon vill ha dig men förnekar det! Jag vill bara ha mer utav eran kärlek, älskar det jag läser!!! Bara att skriva av dig tänk på dina följare :))) kram kram

  • Anonym kärlek

    Men så jobbig hon är med sina kukar hit och dit! Man kan väll använda dildos då ;) hehe! Men va det hon som börja röra vid dig och ta på dig och kyssas? Vem va det som kom med förslaget till sängen? Ville hon att du skulle stanna? Är man inte attraherad så gör man inte så som ni har gjort! Det måste bara vara något!!!!!

Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna