Inlägg från: KnytetsMamma |Visa alla inlägg
  • KnytetsMamma

    Nyinflyttad i Linköping söker mammavänner

    Jag är väl inte heller direkt nyinflyttad, har bott i stan i drygt 4 år (ursprungligen kommer jag från Skåne) men det är alltid kul att lära känna nya människor. Och framför allt nu när man fått barn är det roligt, har en liten dotter som är ca 4,5 månad.

    Var bor ni allihopa? Vi bor i lägenhet mitt i stan.

    Vad roar ni er med om dagarna? Jag kan ibland tycka att det är svårt att hitta på saker att göra eftersom min dotter fortfarande är ganska liten. Hon är en liten otålig tjej som kräver att det händer saker hela tiden så att bara vara hemma hon och jag är inte så poppis Så om någon vill ses någon dag hänger jag gärna på :) 

  • KnytetsMamma

    Jag ses gärna, dock brukar eftermiddagarna passa oss bättre då lilltjejen i nuläget brukar ha ett längre sovpass på förmiddagen och hon mer eller mindre alltid sover i bärsjal. Då funkar det inte alltid att sitta ner och hon sover tyvärr. Men jag kan ju visserligen göra ett försök att komma om det bestäms att vi ska ses en förmiddag :)

  • KnytetsMamma

    Guldkorn, låter trevligt men snart ska lillan sova och jag ska gå ut en sväng med henne i sjalen. Men ses gärna en annan dag och då som sagt helst eftermiddag.

    Ha en bra dag och trevlig helg!! 

  • KnytetsMamma

    Låter trevligt att ses, min dotter är dock för liten för att leka på lekplatser (hon är 4,5 månad) så det känns lite kallt att ses utomhus tycker jag. Men kanske en fika nån dag eller så?

    Var i Skåne kommer du ifrån "skjuter illa"?

Svar på tråden Nyinflyttad i Linköping söker mammavänner