• Anonym (Mi)

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag är inte tillsammans med mitt livs kärlek, han som var min första riktiga pojkvän. Jag var så ung då att jag inte skötte det hela så bra, om man säger så, och det ångrar jag grymt mycket. Och ja, jag kommer alltid att ha känslor för honom och om jag får chansen kommer jag att försöka få honom igen. Jag vet precis vad du menar med att de andra bara är vanlig kärlek. Jag känner också så.

  • Anonym (Mi)
    Anonym (jagintemed) skrev 2012-10-02 00:39:57 följande:
    Nej, mitt livs kärlek är gift med en annan och har två barn.
    Så är det för mig med :(
    Cheeses skrev 2012-10-02 01:04:32 följande:
    Ja jag är tillsammans med mitt livs kärlek. Men det är såå sorgligt, vi kommer att behöva gå skilda vägar i framtiden trots att vi älskar varandra! Jag bävar inför den dagen!
    Varför det?
     
  • Anonym (Mi)
    Batte skrev 2012-10-02 00:51:07 följande:
    Du är aldrigt tillsammans med ditt livs kärlek eftersom hjärnan är skapad att alltid söka vidare. Men har du det bra så tänk på att gräset aldrig är grönare....
    Jag har alltid vetat att den är han...När det var vi, och när jag varit singel eller med någon annan.
  • Anonym (Mi)
    Anonym (lp) skrev 2012-10-02 12:37:02 följande:
    Jag tänker inte i termer av "mitt livs kärlek". Vem som var "mitt livs kärlek" vet jag först när jag ligger på min dödsbädd och inser att några fler kärlekar kommer jag inte att möta.

    Det jag vet idag är att jag är gift med och lever tillsammans med en man som jag älskar väldigt mycket och jag kan just nu inte tänka mig någon annan som jag vill dela livet tillsammans med. Han är en större kärlek än någon annan tidigare partner (och de är lätträknade) men om han är mitt livs kärlek får framtiden utvisa. 
    Måste kännas bra att känna så. Jag tror tyvärr att jag själv nu vid 38 aldrig kommer att möta någon större kärlek än de jag haft. Kan tyvärr aldrig tro att en man med ett långt förflutet, som levt många år med någon annan kvinna och har barn med henne skulle kunna bli mitt livs kärlek. Det är liksom för sent nu.
  • Anonym (Mi)
    Anonym skrev 2012-10-02 19:29:10 följande:
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni att den andra personen också oftast känner likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?
    Jag vet att han älskade mig, han ville dela livet med mig, och jag skulle inte känna så starkt om det inte varit så. Var han står nu vet jag inte, men jag tror och hoppas att han känner samma så klart.
  • Anonym (Mi)
    Hillbillie skrev 2012-10-02 19:26:19 följande:

    Jag träffade mitt livs kärlek efter 40!  Då hade vi båda barn i varsina kraschade äktenskap. När man är så gammal vet man vad man söker, och det går att vara fjortiskär då också, så sluta inte hoppas....
    Åh, det lät roligt! Det är sant att man vet vad man vill ha vid det laget, men desto svårare att hitta rätt. Ofta har man ju hunnit bli trist och realistisk dessutom, så jag har alltid trott att ny kärlek efter 35 bara är en blek kopia av vad som en gång var. Men då kanske det finns en liten mikrochans även för mig att hitta någon annan än min ungdomskärlek..
Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?