• rosajo

    "Måste" man ha vagn?

    Skulle aldrig klarat mig utan vagn, för att lägga allt annat i:). Jag minns en gång med min första son, jag var sååå himla AP och anti-vagn att jag bar min son i sjalen till affären (han var nära ett år då) och sen försökte mig på att bära maten hem inklusive glasflaskor med vatten i (bodde i USA där man ofta köper bulk water). Jag vet, helt sanslöst idiotiskt. Det slutade med att jag fann en plats att gömma flaskorna på och fortsatte hem med maten. Jag tror jag var förstörd i en hel vecka efter den trapatsen.

    När jag väl lät sonen åka vagn efter det, då visade det sig att han fullkomligt älskade det. Samma med andra sonen. Men i början använde jag oftast sjal, eller min Kangaroo Korner som var så himla smidig och skön i ryggen.

    Jag skulle nog råda att ha en vagn utifall att. Man vet aldrig om man går och vickar foten eller skadar knät eller nåt. Då kan det va skönt att ha avlastning. Och jag tycker inte alls att vagnen i sig är anti-AP, det är sättet den används på. Om man har burit på ungen hela dan inomhus tex, då skadar det nog inte att använda vagnen när man går ut, bortsett från när de är extra mammiga förstås. 

Svar på tråden "Måste" man ha vagn?