Inlägg från: Moniica |Visa alla inlägg
  • Moniica

    runt 40 och väntar första barnet Juni 2013

    Hej.. Får man hoppa in här? Jag är 39 år fyllda. Jag och min Sambo väntar vårt första barn tillsammans. Är i V.9 ( 8+1 ) BF 2 Juni.Vi fick MA nu i Juli och har ett MA i bagaget sedan innan.Skönt att höra att det inte bara jag som oroar mig för MF/MA. Jag va på VUL i Torsdags och fick se ett tickande hjärta. Det lugna mig lite men oron finns kvar iaf.
    Ska boka in KUB i mitten av November. Tar en dag i taget. Hur mår ni ? Jag är trött, gnällig och hängning. Konstant hungrig.
    Kram

  • Moniica

    Oj, läste precis att det va första barnet här. Jag har en dotter på 11 år sedan innan ð??? Får jag vara med här ändå ??

  • Moniica

    Che71: usch då ð???Håller tummarna att det bara är vanlig blödning och att allt står rätt till. Man kan ju blöda under graviditeten. Känns smärtan samma som dom andra gångerna ? När jag fick MA så hade jag bara ljusa små blödningar tills det satte igång och då kändes det som om magen exploderade.
    Håller tummarna och tår i morgon för dig. BAMSEKRAM ❤❤

  • Moniica

    Hoppas på att det bara är en vanlig blödning. Det finns ju dom som blöder långt in i graviditeten. Håller tummarna idag. Kram

  • Moniica

    Usch då ð??? Lider med dig. Världen är inte rättvis. Vad är APS?
    Förstår att det känns tungt nu men det sägs att man är mest fertil efter missfall. Vi körde på direkt mest för att vi fick reda på att man va mest fertil då.Jag plussade 2 månader efter mitt MA och då hör det till saken att vi har ofrivillig barnlöshet. Vi blev skickade till RMC för vi inte blev gravida under 2 års tid. Helt plötsligt när vi blev beviljade IVF så släppte allt.
    BAMSEKRAM på dig. Lider med dig.

  • Moniica

    Hej tjejer..
    Idag har jag varit på inskrivning ð???
    Är i V.10. Nu är det bara att vänta på en kub test tid om ca 2 veckor. Har fortfarande inga speciella symtom förutom ständig hunger och byxorna är för trånga.
    Hur går det för er andra ?

Svar på tråden runt 40 och väntar första barnet Juni 2013