• Anonym

    vill röka för att inte få en stor bebis

    Anonym (hemsk gravid kvinna) skrev 2012-10-15 23:21:14 följande:
    Jag känner mig hemsk. Rökt 5 år innan graviditeten, när jag blev gravid slutade jag. jag blev lämnad efter några v och hade det väldigt tungt och började röka lite då och då. (hemsk är jag, jag vet.) nu är jag helt rökfri. ibland kan jag känna för att börja igen.. För jag inte vill ha en stooor bebis som kommer ut. jag vet inte hur jag kan tänka så egentligen..
    Dum ursäkt för rökning!
  • Anonym
    Anonym (Rökte) skrev 2012-10-16 07:25:55 följande:
    Motvilligt erkänner jag att jag rökte när jag väntade mitt första barn..
    Sonen vägde 4030 gram vid födseln. Skärpte till mig och rökte inte en cigarett när jag väntade mitt andra barn, dottern vägde 4020 vid födseln.
    Med andra ord, offra inte ditt och ditt barn välbefinnande av den korkade anledningen! Det är inte alls säkert att barnet inte blir stort för att du röker!!! Ångrar mig så brutalt mycket att jag var så otroligt ansvarslös när jag väntade sonen och är extremt glad att han inte fått några men av min dumhet!!!

    Snälla, inga påhopp för att jag var otroligt korkad och egoistisk när jag väntade sonen, det vet jag!!! Skriver endast här för att försöka få Ts att inse hur korkat hon tänker och att in kanske kan lära dig av minst misstag!
    Du har insett att det du gjorde var dumt och du har tänkt om. Kudos till dig! {#emotions_dlg.flower}
  • Anonym

    Förstår hur du tänker ts och är oxå livrädd för en stor bebis denna gången. De andra har vägt mellan 3-3,5 kg och det var lagom i mina ögon. Jag vägde strax över 3100 gr när jag föddes. Men pappan till detta barnet vägde över 4 kg och det får mig att tro detta barnet kommer väga så med. Tjuvröker ibland för att jag får sån ångest över stort barn. Man tänker nog inte alltid så logiskt när man är rädd faktiskt

Svar på tråden vill röka för att inte få en stor bebis