• Rebban

    BF sommaren 2013 - Andra blivande mammor i Göteborg?

    Jag tror att det bara finns en klinik i Gbg som kan göra 3D även om det kommer upp fler resultat när man googlar såklart;) Emma ultraljudklinik heter den vi var på ialf. Kostade 1200kr och man får bilderna på cd och några utskrivna. Man fick även veta vikten mm på barnet. Så såg man tydligt att den lilla hade min näsa hihi riktigt coolt var det :)

    Vi ska också få en pojke och har bestämt oss för att döpa honom till Benjamin. Andra namn som vi också gillade var Adrian, Ian, Patrik, Carl. Jag är nog mkt för "vanliga" namn så det kanske inte hjälper dig så mkt. Vet att många nu försöker komma på lite ovanliga "coola" namn. Om jag hör något sånt så ska jag tipsa dig :)

  • Rebban

    Jag går på barnmorskegruppen i vanliga fall men de sa till mig att de inte kunde inte göra det. Blev lite förvirrad när de även kommer upp på nätet när man söker på 3D, går man sen visare in på deras sida så står det bara om vanligt ultraljud. Så är helt klart osäker på om de gör 3D eller inte.

    Oj hoppsan du har inte haft det lätt med magsjukan! Din stackare, hoppas du är bättre nu. Vikten ska du nog inte oroa dig för, den går nog upp igen ganska fort ska du se, bebisen tar nog det den behöver tills dess ändå. Inte för att jag är någon expert direkt men det kommer nog lösa sig :) Om jag kunde skulle jag ge dig lite av mina extrakilon hihi. Kämpar på gymmet för att inte gå upp för mkt i vikt, inget godis, inget koffein. Vill helst vara så hälsosam som möjligt för att orka gå ner i vikt efter förlossningen och självklart också för att bebisen ska må så bra som möjligt i magen. Inte helt lätt när jag numera är sjukt hungrig hela tiden och har svårt att stå emot en extra portion mat ;)

  • Rebban

    Hihi blev lite galet i första meningen. Menar såklart att de sa till mig att jag inte kunde boka 3D hos BMG.

  • Rebban

    Jag har det senaste 4 veckorna gått upp 0,5kg i veckan. Min lille pojk väger tydligen lite mer än snittet och är lite längre, så han kanske kommer att fortsätta lägga på sig mer än genomsnittet. Men har totalt gått upp 14kg och är i vecka 30 så jag kan ju verkligen inte hävda att det är pga barnets vikt som jag väger så mkt mer. Får inse att det är alla mellanmål och för lite träning som har satt sig på min rumpa ;)

  • Rebban

    Undrar förresten om någon av er testat vattengympa för gravida? Jag bokade in mig på det men har ingen aning om det är bra eller inte, nån som vet?

  • Rebban
    Mia Magdalena skrev 2013-04-18 12:38:53 följande:


    Hej! Jag går på magplasket. Tycker att det är bra! Var ska du gå?

    Jag ska gå på Lundbybadet, går du också där? 
  • Rebban

    Jag ringer och bokar bord för 6 personer (säg till om "du" inte kan komma), för brunchen kl 12.00 på "Hotel Liseberg heden", lördagen nu den 27:e! Återkommer när jag bokat :)

  • Rebban

    Bara så ni vet, September09 och ni andra som ville följa med imorgon. Bord är bokat för 5 personer kl 12.00 på Lissebergs restaurang på heden. Bordet är bokat i mitt namn Rebecka :) Vi ses imorgon!

  • Rebban

    Det var verkligen kul att träffas :) Verkade som att vi alla var ganska mätta och belåtna efteråt hihi

    Är det någon som känner för att ses igen? Jag är öppen för förslag ialf :)

  • Rebban

    Hej, jag går min sista dag den 7 juni så jag har också snart massa tid över :) Tänkte bla ta mig till Skatås med min hund en dag och gå 5km-slingan alternativt 2,5km beroende på dagsformen ;) Alltid kul om någon vill följa med!

  • Rebban

    Hihi ja jag mår oförskämt bra nu konstigt nog. Är på gymmet 2 dagar i veckan och på vattengympa 1-2 ggr i veckan. Men de första 18 veckorna rörde jag mig knappt ur sängen och kräktes dag o natt. Konstigt hur det kan ändras!

Svar på tråden BF sommaren 2013 - Andra blivande mammor i Göteborg?