• Äldre 11 sep 08:42
  5416 visningar
  6 svar
  6
  5416

  Mörka ringar + Amalian på La Clinique

  Fenalena skrev 2013-08-25 14:54:49 följande:
  Jsg har gjort samma beh med AMALIAN - samt med Groupon.
  Marie är mkt skicklig och den endas i Sverige som jobbar med just denna filler och på detta vis för ringar/påsar under ögon.
  har varit på 3 återbesök hittills sedan grundbeh - kostnadsfritt faktiskt för påfylln samt även reduc - dessa korr kan man göra när det gått några mån för att finjustera resultatet. Skall snart dit igen för en koll kan man sägas samt skall vasra med o prova en speciell creme som har samma namn - spännande.

  Jo sesultatet blev lyckat dock ej perfekt - men men jag är 51 år o har alltid haft mörka ringar o tenderar till påsar. Skall det bli helt perfekt krävs operation så är det bara men denna behandling var def värd sina pengar och sedan har jag börjat sköta min hud bättre o särskil satsat på huden under ögonen med olika gel o serum o cremer - mest  från märket BIOSMOS som jag vill rekommendera. De bästa produkter jag testat o jag har testat mkt :)
  Du köper på internet direkt fr Italien för bästa pris. 

  Gör denna filler beh hos Marie Engman och använd sen bra produkter i hemmet o sola inte utan skydd så ska du se att du får fint o naturligt resultat samt ge det ca 1 år !!!
  Jag har även använt rollers i ansiktet o runt ögonen. Detta kan du göra dyrt på salong eller själv med hemmakit - för mig har det fungerast sjukt över förväntan med awtt göra hemma :)
  Nu har jag solat i Grekland så jag väntar ett tag innan jag rollar på igen - det fungerar !!! oj vad det fungerar - asnsikte hals runt ögon (men var försiktig) så j...a effektivt msn tror det är mirakel :)

  Lycka till och gå endast till leg behandlare med lång erfarenhet betr fillers oavsett vart du vill fylla ut och med vad ! Fel beh kan ge livslånga skador/plågor.

  Tips för den mindre bemedlade är att kolla Groupon o Lets deal där ofta bra erbjudanden finns MEN som alltid så kolla att det är ett seriöst ställe !! När du sen finner ditt favvoställe så kommer du själv välja att betala fullpris - du har bara ett liv och en kropp - du lär då få bra rabatter !! Man får alltid det som återkommande kund. 

  LENA
   
  Vad är det för roller du gör hemma ?
Svar på tråden Mörka ringar + Amalian på La Clinique
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.