Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:13:19 följande:
    Oh Gud, den kvinnan är totalt gränslös. Inte för att jag tycker att bilden var så vidare provokativ (hallå, hur många kvinnor har INTE sett den synen IRL?!?) men för att hon verkligen kan göra vad som helst för att provocera. Liksom, väx upp. Hon behöver inte vara bäst på att vara värst, det räcker så bra med att hon är den hon är tycker jag!
    Jag håller med dig. Jag har älskat Lady D fram tills igår. Det blev platt fall. Hon blev bara ytterligare en i mängden som känns desperat.
  • Mariohn
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:23:57 följande:
    Men vadå försöker? Uppenbarligen lyckas hon ju bättre än många andra, så varför ta ifrån henne att hon ÄR rätt provocerande?
    Hon är ju inte det. Inte det minsta. 
  • Mariohn
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:25:31 följande:
    Ok så för ETT inlägg så vänder du tvärt? Det var ju SÅDÄR lojalt av dig kan jag tycka, får hon inte göra saker som du inte gillar utan att du ska byta åsikt alltså..?
    Jag har ingen skyldighet att vara lojal mot henne? Hon bryr sig inte ett skit om det så du kan vara lugn. Jag har levt i gränslandet länge och tyckt att hon är vettig. Det tycker jag fortfarande. Men hennes kamp för att stanna i rampljuset blir mer och mer desperat och det känns fånigt. Skönt att du bryr dig.
  • Mariohn
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:29:01 följande:
    Men ok. Hon är inte ett dugg provocerande, men du väljer ändå att vända från att ha älskat henne till att tvärnobba henne. Vad gillade du hos henne tills igår då? Berätta gärna, jag är seriöst intresserad.
    Dessvärre är inte jag tillräckligt intresserad. 
  • Mariohn
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:32:26 följande:
    Det har inte så mycket med min omtanke för henne eller någon annan att göra, så förvandla inte detta till något sådant.
    Det var snarare ett ifrågasättande av hur du tänker när du säger att du älskat henne tills igår när mensbilden kom upp. Varför då? Det är lite knepigt i min värld att man går från ena sidan till den andra bara pga ett inlägg. En bild. Jag förstår liksom inte. Du är givetvis fri att göra som du känner/tycka som du vill, men jag tycker nog att det känns lite som att du borde kunna överse och inte bry dig om det nu är så lågt eller vad du tycker.

    Jag tycker nog att du verkar lite osunt engagerad i en bloggare,. Jag har älskat Lady D de gånger jag råkat på henne. Då har hon alltid varit sund och vettig. Jag följer inte hennes blogg för det. Man har ingen skyldighet att göra det för att bilda sig en uppfattning om någon. Igår however tog jag mig en titt eftersom det varit mycket på sista tiden. Och det blev precis som jag skrev, platt fall.. 
  • Mariohn
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:48:49 följande:
    Ok. Men vadå osunt engagerad, jag är en läsare som alla andra, hur du kan tolka det som att jag har någon relation öht med henne övergår mitt förstånd.. hon inspirerar och sen är det inte så mycket mer med den saken. Jag antar att du är en typisk övertolkande FL:are, har mött flera så det är lugnt, men sansa dig lite.. jag nappar inte på att bli provocerad till att avhandla mig själv här. Just so you know.
    Jag kan riktigt se framför mig hur du tuggar ditt rosa tuggummi med överdrivna käkrörelser medan du kämpar för att övertyga oss om att du faktiskt inte tror själv att Dahmer uppskattar din kamp! Den inre skrattsalvan! Holy hell. 

    Bitch please asså! 
  • Mariohn
    Lady Dahmer skrev 2012-11-21 16:55:40 följande:
    Oj! Är det så lätt för dig att totalt avskriva människor du påstår dig tycka om, t.o.m "älska"?? 
    Ja. Jag är helt känslomässigt hysterisk för tillfället. Det är väl inte dig jag älskar särskilt mycket. Jag känner inte dig. Men jag älskade det du sysslade med och stod för ett tag. Jag har inte totalt avskrivit dig. Jag hoppas att du återgår till det jag gillade även om jag inte har något inflytande över det. Det jag gillade var nämligen just känslan av att du var genuin och hur bra jag tyckte att du förmedlade den känslan av lugn. Man bara visste att du inte var en Kissie, eller Katarina Zlsakfgaderahcccch. Och nu har det blivit så...väldigt likt det där. 
  • Mariohn
    Lady Dahmer skrev 2012-11-22 09:03:32 följande:
    Nej det har det verkligen inte blivit. Herregud. 
    Jag uttryckte mig lite sovande. Det du skriver och står för är inte detsamma. Men min magkänsla kring dig är. Det blir inte längre "Hah. Huvudet på spiken" utan snarare "men du HAR läsare. LUGN!" 
  • Mariohn
    Anton Chigurh skrev 2012-11-22 09:05:54 följande:
    Sedär, min fagra mö, återigen är vi överens om en sak. Jag tror faktiskt det finns hopp för oss.....
    Jag har en antonpenna med vilken jag stryker över dina fjanterier. Du blir så mycket vettigare och trevligare att ha att göra med då Få mig inte att klottra ner hela skärmen! 
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)