Inlägg från: JessicaDeluxe79 |Visa alla inlägg
  • JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:31:49 följande:
    Jag vill också svara på det. Jag har tyckt att hon har en sund inställning till många saker, även om det som sagt är drygt med detta LOOK AT ME! LOOK AT ME! Men till slut så har hon så uppenbart försökt provocera FÖR MYCKET och då orkar man inte ett enda LOOK AT ME! till.
    Ok, ja vi ser nog kanske olika på den saken då, för jag upplever inte att hon provocerar medvetet särskilt ofta, och jag läser ändå dagligen sedan flera år. Men jag är å andra sidan inte typen som blir provocerad särskilt ofta, jag tycker ganska lika som henne i flera avseenden, och jag tycker framför allt att det behöver bli fler som avdramatiserar saker, helt klart. Där tycker jag att hon gör något bra, som bjuder på sig själv och lyfter fram saker som kanske inte alls är så lätta att skriva om. Jag tror också att många gånger så är det snarare så att hon utmanar sig själv till att VÅGA skriva vissa saker. Eller tror ni verkligen att hon lägger upp inlägg bara för att reta upp folk? Jag har svårt att tro det, hon känns lite för ihärdig och medveten för det. Sånt är mer Kissie-style... :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:33:13 följande:
    Min tanke är nog snarare att de som orkar bry sig om något sådant här, de har inte mycket annat att fundera på. Det säger inte bara en del om LD, det säger en del om hennes läsare också.
    Fast du bryr dig ju om att diskutera henne i allmänhet och verkar rätt insatt i vad hon skriver, så jag antar att du går att räkna till hennes läsare, eller kanske är du en föredetting, men oavsett så tycker jag du gör en skillnad på folk, som egentligen inte finns. DU verkar insatt för att DU har läst, eller hur? Då känns det ju lagom bakvänt att skriva att HENNES LÄSARE (som du tillhör eller har tillhört) är på ett visst sätt. Dumförklarar du alltså dig själv menar du?
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Duckan skrev 2012-11-21 14:35:25 följande:
    Förlåt en oförstående, men varför har hon lagt ut en bild på detta för FB´s läsare? Altlså vad vill hon åstadkomma med detta? Jag läser inte hennes blogg eftersom jag inte har något att hämta där och inte blev jag intresserad av att börja läsa den nu heller.
    Därför att hon tycker det är lite kul att göra folk lite upprörda, röra om i grytan, jag antar att det kanske är hennes sätt att få dem att inse att de som gillar att snacka skit om henne faktiskt behöver material till det, de är, hur mycket de än hävdar att de avskyr henne, ändå beroende av att hon skriver eller lägger upp bilder som är värda att tjafsa om. Feeding the haters liksom. För jo, attentionwhore är hon ju. Det har hon ju faktiskt inte dolt för någon, någonsin.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:36:46 följande:
    Hon försöker vara radikal och provokativ, antagligen för att locka läsare till sin blogg. Märk väl, FÖRSÖKER.
    Jag blev genast lite intresserad.. om hon FÖRSÖKER och får sånt gensvar i form av sura kommentarer och så vidare, hur gör man då när man LYCKAS? Berätta gärna för mig vad du anser att man ska skriva om/lägga upp på en blogg för att locka läsare till bloggen.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Mariohn skrev 2012-11-21 14:39:44 följande:
    Jag tycker nog att du verkar lite osunt engagerad i en bloggare,. Jag har älskat Lady D de gånger jag råkat på henne. Då har hon alltid varit sund och vettig. Jag följer inte hennes blogg för det. Man har ingen skyldighet att göra det för att bilda sig en uppfattning om någon. Igår however tog jag mig en titt eftersom det varit mycket på sista tiden. Och det blev precis som jag skrev, platt fall.. 
    Ok. Men vadå osunt engagerad, jag är en läsare som alla andra, hur du kan tolka det som att jag har någon relation öht med henne övergår mitt förstånd.. hon inspirerar och sen är det inte så mycket mer med den saken. Jag antar att du är en typisk övertolkande FL:are, har mött flera så det är lugnt, men sansa dig lite.. jag nappar inte på att bli provocerad till att avhandla mig själv här. Just so you know.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:42:46 följande:
    Det tror jag absolut att hon gör. Och jag vet inte, men i min värld är det inte att avdramatisera en fettvalk att lägga upp bilder på densamma.

    1. Är fettvalkar bra och nyttiga och något som vi alla borde sträva efter att få? Nej.
    2. De som har fettvalkar kommer att tycka "jaha" eftersom de kan se detta på sig själva och de som inte har fettvalkar kommer att tänka "inte snyggt". Vilken nytta har då bilden gjort? Absolut noll och ingen. Det vore skillnad om hon predikade för sunda ideal. Då hade hon kunnat vara inspirerande.
    Fast det gör hon ju då och då. Hon skriver om LCHF och att hon tränar. Är inte det sunda ideal? (iofs beroende på vad man tycker om LCHF då..)

    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Prissan skrev 2012-11-21 14:43:32 följande:
    Första var äcklig, andra bara rolig...
    Haha ok, ja min bild är roligare, men fortfarande kan jag tycka att det är lite same shit, det är inte så många som skulle göra så som han gjort ändå.. Det gemensamma är att det handlar om mens, blod, bindor.. ja. Sen kanske den andra bilden är mer humor, men det är fortfarande äckligt.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Duckan skrev 2012-11-21 14:47:49 följande:
    Jaha okej, en ny Katrin Z, typ.
    Tror inte det du. Katrin hade noll respekt mot sina medmänniskor, vilket LD har i överflöd mot de som förtjänar så. Jag skulle inte tro att hon sänker en människa utan att ha en anledning, och de gånger hon generaliserar grovt och är elak i allmänhet, så finns det som regel en anledning. Om du nu är intresserad så tror jag det är bättre att du går in och kollar än att fråga här. Det blir enklare så. Hon provocerar, ja. Men inte med syfte att såra.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:48:40 följande:
    Jag tycker att man ska vara ärlig och rimlig, och om man nu vill ha igång en diskussion, lyssnande och ödmjuk, även om man har starka åsikter. Det är på så sätt man får igång ett fruktbar diskussion.
    Bra poäng. Men på vilket sätt är hon inte det menar du? Stundtals upplever jag henne t o m som mesig..
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 14:50:39 följande:
    Fast du går rätt hårt åt oss som kritiserar hennes utspel. Försök se det som "ni tycker si, jag tycker så".
    Men ursäkta, vadå utspel? Jag förstår bara inte vad som är så provocerande och försöker förstå hur ni tänker när ni reagerar så starkt på lite blod i en binda, så jag bjöd på lite MER blod i en STÖRRE (och roligare) binda :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)