Inlägg från: Voluptuous Shalimar |Visa alla inlägg
  • Voluptuous Shalimar

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:15:09 följande:
    Åmajgad jag kräks på rosa tuggummin, här är det saltlakrits som gäller hahaha. Nä men seriöst.. det må hända att hon "uppskattar min kamp" (vilken jävla kamp?) men det är sekundärt. Det primära är snarare att jag vill veta vad som är så jäkla upprörande med hennes bild, och på vilket sätt det är skäl nog att tycka att hon är blåst, konstig, upprörande etc. Det är liksom ingen big deal!
    Sen kan jag väl tillägga att NÅGOT bör hon ju göra rätt eftersom hon betydligt mer läsare än fröken Mariohn, vilket jag förstår med tanke på att inläggen är sisådär en halvmil långa och tämligen trista, till skillnad från min bästapolareochpussgurkeväninna Natta. HON vet hur man skriver intressant, tankeväckande och personligt. Gå en kurs innan avundsjukan slår dig till marken, kvinna.
    Eller släpp att hon har framgångar och inte du.
    Bitch PLEASE!

    Men du svarar ju aldrig. VI TYCKER INTE ATT DEN ÄR UPPRÖRANDE, möjligen upprörande meningslös.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:19:10 följande:
    Jamen exakt. jag tyckte som dig, att med tanke på var hon riktade sig, till folket på Flashback som hänvisar till varenda kvinna med en åsikt som "sliddjur" etc, så tycker jag det var oväntat tamt.
    Och upprörande? Nä.
    Folket på FB är ju av precis samma skrot och korn som LD själv. Allt för att få reaktioner där med.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:24:30 följande:
    Syftet med bilden kanske var att skapa en diskussion om vad som är en "vettig" eller "relevant" bild eller att se hur lätt det är att få igång folk med hjälp av tio sekunders arbetsinsats... :) Folk har ju uppenbart gått igång även på den här tråden, trots att jag inte ens skrivit något negativt om hennes bild, snarare bara undrat vad som är provocerande med den.. samt drivit lite med ämnet som sådant på min egen blogg.
    För tredje gången då du inte verkar ta till dig mina inlägg: vi tycker inte att bilden är upprörande, vi tycker att det var ett dåligt försök att få uppmärksamhet. Låg nivå på provocerandet. Frågor på det?
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:28:38 följande:
    Nej men kanske för att visa att man KAN må psykiskt bra även om man råkar ha övervikt att bära på, att man inte per automatik behöver skämmas skiten ur sig för att man har några valkar..
    Jag vet inte om du missat hela grejen med att folk mår mentalt dåligt över hur de ser ut, och LD avdramatiserar lite när hon visar hur hon ser ut och om man inte tycker att det är värt att kolla på jamen scrolla för fan..scrolla! Eller stäng ner och get over it!
    (Detta är väl för övrigt inte värre än när Egoina visade att hennes lår gick ihop, och hon överöstes med positiv respons.. det handlar om att göra folk mer välvilligt inställda till kroppen, oavsett hur den ser ut, för huvudsaken är att den FUNKAR, inte att andra kan beundra den..)
    Det är klart att ingen ska behöva skämmas, men ärligt talat är det inte sunt vare sig med magra eller rejält överviktiga kroppar. Jag är en riktig späta och jag lovar dig att om jag skulle blogga och lägga upp bilder på mig så skulle man anklaga mig för att promota osunda ideal.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:31:23 följande:
    Katrin kan absolut få cred för lyckade provokationer, liksom Kissie, Jockiboi m fl. Men det är ju skillnaden att LD faktiskt är en person som är ödmjuk och inte särskilt ytlig, till skillnad från de andra omnämnda. Katrin är tämligen blåst på många sätt enligt mig, medan LD faktiskt är intelligent, och har många och bra argumentationer bakom sig. Sånt lägger jag också in i min värdering, inte bara enstaka inlägg... Man märker om någon har IQ eller inte. De allra flesta som provocerar sig till framgång har det INTE, tyvärr.
    Så blåst är hon nog inte. Svårt att se att man skulle kunna hålla så många bollar i luften samtidigt och göra det med sådan framgång om man var dum i huvudet.

    Därmed inte sagt att jag är ett "fan". Men dum är hon inte.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:51:08 följande:
    "Upprörande meningslös" är också ett resultat av provokation.
    Nej. Det är ett resultat av att en person visar sig vara på samma nivå som en fjortis, vilket givetvis är synd men inget som provocerar mig.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:53:11 följande:
    Det var ett jäkla tjat... inse att inte du är första prio, livet kretsar inte runt bara Voluptuous Shalimar, tro det eller ej.
    Men när du gång på gång säger att vi blir såååå provocerade trots att jag varje gång säger emot - och du bara fortsätter och fortsätter, vad ska jag tro?
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:55:26 följande:
    Det har jag svårt att tro om du inte photoshoppar dig ännu smalare, eller förklarar någon gång då och då när frågan kommer upp, att du ser ut så och mår bra så. Alla är olika vet du. Min sambo är typ pinnsmal och kan inte komma upp mer i vikt, trots att han äter som tio hästar... Medan jag behöver TÄNKA på något så går jag upp ett halvt kilo i vikt. Rättvisa, verkligen :)
    Du, om vi säger så här: jag är tunnare än size zero. Voctoria Beckham ser mullig ut bredvid mig. Jag har accepterat det men fått kritik för att jag påverkar barn omkring mig i en negativ riktning (ja, jag äter!)
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 16:27:12 följande:
    Ja men likväl måste du ju få visa dig utan att kritiken ska hagla, principen är densamma oavsett om du är tjock eller smal, folk ska inte lägga en värdering i ditt yttre, och gör de det så är det förmodligen för att de känner sig provocerade eller fascineras av dig. Sen vilka som gör vad är ofta inte så svårt att räkna ut. Det är sorgligt, men det speglar samhället vi lever i idag.
    Och just därför hyllar jag både LD och alla andra som visar hur de ser ut utan att skämmas. Det är nämligen sånt vi behöver för att någon gång kunna normalisera saker, ingen kommer någonsin att må bra om vi hela tiden ska stirra och peka på allt som bryter mot en norm. DU kan inspirera andra att visa upp sig om du är så smal som du säger, och visar dig på bild. Du må vara smal men du är fortfarande värdefull, och det är hela grejen med LD:s inlägg med bilringar, volanger eller vad du vill kalla det. Hon står för den hon är och vägrar låta andras åsikter bli till en sanning. Det är säkert asjobbigt, jag har själv inte kommit till den punkten då jag kan göra så, men jag känner att det är betydligt lättare att inte bry sig om ifall jag är smal eller tjock efter att ha sett henne gå runt i kläder som är allt annat än bylsiga.
    Jag tror att hon växer lite för varje gång hon genomför ett sådant "statement" också, som person. Hon är förmodligen väldigt nöjd över att våga, samtidigt som hon sänder signaler att det är OK att se ut som hon, att man inte MÅSTE gömma sig under klädlager för att bli accepterad. Och lite samma grej tror jag skulle hända om du gjorde som hon.
    Nu vet jag ju inte om du ens är intresserad av att göra så, men ja, du förstår kanske min poäng lite bättre?
    jag döljer mig inte heller, men så får jag kritik också. HR på mitt förra jobb var helt besatt av mig. Hon hade fått för sig att jag hade en ätstörning och skulle bevisa detta på alla sätt hon kunde, vilket givetvis inte gick eftersom jag inte har en ätstörning. Men det var lite så att när jag åt "för lite" enligt henne så hade jag anorexi och om jag åt lite mer en gång så gick jag säkert ut och kräktes sen. Kändes lite som att jag inte kunde göra rätt till slut. I min värld är man inte exakt lika hungrig varje gång man äter och äter således olika mycket vid olika tillfällen.

    Sen har du ju en poäng i att alla är lika mycket värda oavsett kroppsstorlek, men det hör inte riktigt hit ju. Huvudfrågan var LD:s mensbild, vilken jag tycker var löjlig snarare än provocerande. Och hon har liksom gått i den här riktningen sen jag först hörde talas om henne, det är så tydligt att hon försöker vara synlig genom att göra "förbjudna" saker, som att lägga upp bilder på sig där man ser rätt mycket av hennes bröst (suck), visa sina håriga ben (dubbelsuck) och nu mensbilden (väldigt väldigt många suck).

    Hon skulle kunna föra fram sina frågor på ett smartare sätt.
  • Voluptuous Shalimar
    Lady Dahmer skrev 2012-11-21 16:54:07 följande:
    Gränslös? Inte alls. Jag har gränser. Vad som är privat eller personligt är subjektivt. Vad som gäller för dig gäller kanske inte för mig och tvärtom. 

    Vad menar du med att jag gör vad som helst för att provocera? Ge gärna exempel. Jag tycker nämligen inte att jag är speciellt utmanande.  
    Det tycker inte jag heller att du är. Men uppenbarligen är vi en minoritet.
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)