Inlägg från: Voluptuous Shalimar |Visa alla inlägg
  • Voluptuous Shalimar

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 19:02:46 följande:
    Det är ju, återigen, en fråga om personligt tycke och smak vad som är provokation och inte. Jag skulle skratta åt samtliga dina exempel, för jag ser det som naturliga saker som alla hanterar dagligen i olika mängd och intensitet. Men däremot skulle jag nog provoceras av att bli kallad saker som verkligen inte stämmer enligt min världsbild, eftersom jag stör mig rätt mycket på omotiverade uttalanden i allmänhet. Jag vill att man har någorlunda bra belägg för saker innan man kväker ur sig saker, oavsett vad nästan.
    Så nej, jag hade inte reagerat som man "vill" om man försöker provocera fram en reaktion med kroppsvätskor etc.
    Jag vet inte om jag skulle det heller, men det är inget jag vill se. Normalt sett har människor en gräns att passera innan de börjar fota valfria kroppsutsöndringar och lägga ut på nätet (om de inte är fjortisar som saknar konsekvenstänk).
  • Voluptuous Shalimar
    sär skriven skrev 2012-11-21 19:04:27 följande:
    Gäller inte det för alla bloggar?
    Nej, inte i lika hög grad iaf och det är ju precis det som är så tröttsamt med en sån här bild. Så uppenbart.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 19:05:04 följande:
    Ja ok fejkblod. men du fattade ju vad jag menade. Och nä det trodde jag inte. Hade däremot lite distraktion i form av två barn som undrade något så jag tänkte inte riktigt när jag skrev. Så jag får tacka för att du rättade till det faktafelet. Men jag tror det var en han på min bild. Osäker men tror det.
    Omöjligt att se om det var man eller kvinna ju
  • Voluptuous Shalimar
    sär skriven skrev 2012-11-21 19:08:01 följande:
    Äsch då . Det är väl bara att låta bli att läsa om man blir så trött av det?
    Fast alltså, jag läser inte LD:s blogg, eller, har gjort vid några tillfällen men det var länge sen sist. Nu gick jag in på den här tråden för att jag tyckte rubriken var märklig. Så nyfiken är jag
  • Voluptuous Shalimar
    sär skriven skrev 2012-11-21 19:10:59 följande:
    Och nu är du alldeles... alldeles trött! Stackarn!

    Jag läser inte heller LD-s blogg faktiskt. Jag läser hellre bloggar som intresserar mig, och det gör inte hennes. Men jag tror det måste finnas något att läsa för alla, och alla måste få berätta ur sin synvinkel och med sina glasögon mot världen. Det är lite synd att folk inte bara kan klicka ner när de stöter på något de finner avvikande eller osmakligt, utan ska bilda drev istället.
    Hahaha.

    Absolut ska hon få skriva det hon känner för i sin blogg, som man mycket riktigt kan strunta i att läsa. Men nu var frågan i tråden om man blir provocerad av mensbilden och i så fall varför. På denna fråga svarade jag att jag inte blir provocerad men tycker att det var en tramsig sak att göra, och väldigt uppenbart ett försök att provocera. Så var det liksom med det.
  • Voluptuous Shalimar
    Meh01 skrev 2012-11-21 19:14:47 följande:
    Ahmen lägg av nu. Uppenbarligen är det en provocerande bild då det blev en jävla bajsorkan på både twitter och instagram. tror de flesta har fattat nu hur extremt världsvana ni är som tycker det är så tråååååkigt och onödigt. 
    Ja visst är vi. Alldeles oerhört världsvan måste man förstås vara för att ha en sådan åsikt.

    Eller så är man över 14.
  • Voluptuous Shalimar
    Lady Dahmer skrev 2012-11-21 19:20:17 följande:
    självklart bör man respektera varandras gränser (dvs sånt man inte vill se) men det betyder inte att man själv behöver ha samma gräns. 

    vad som är provokativt märks på reaktionerna man får. I viss mån provocerar jag ju dig. Annars hade du inte haft ett behov av att göra ner mig eller påpeka hur o-provokativ jag är. Lustigt faktiskt!  
    Tycker du att jag gör ner dig? Jag vill inte göra dig ledsen. Jag gillar inte allt du gör, du gillar säker inte allt jag gör. Men att låta det gå så långt som att säga att du lyckas får mig upprörd är att ta i för mycket (och nu vet jag inte om jag orkar säga det en gång till Tungan ute).
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 19:18:17 följande:
    Fast.. vad är det för konsekvenstänk man behöver ha menar du? Det blir väl knappast särskilt allvarliga konsekvenser för att någon visar upp mens? Upprörda människor av olika orsaker ja, men det är ungefär det. Och normalt begåvade och vettiga människor släpper detta med mensbilden rätt omgående, så what's the harm egentligen?
    Blir man äcklad (vilket jag blir på tv hundra gånger i veckan ungefär) så kan man ju scrolla vidare, stänga ner eller något. Det är inte värre än så? Varför ska jag som bloggare behöva begränsa mig för att mina besökare EVENTUELLT blir äcklade? Och varför, om man är inställd på äckligheter, kommer man till en blogg där man vet att det förmodligen BLIR äckligt, om man nu är så känslig?
    (som alla de som klickat in till mig, pga länken i TS. Varför klickar man när det står att det ska vara äckligt om man inte vill se nåt snusk då?)
    Men vad är det du inte förstår? Scrolla vidare är ju precis vad jag gör, det är ju inte som att jag inte kommer att kunna äta middag ikväll (ja, sen middag här). Det enda jag gjorde var ju att svara på den fråga du ställde i ts - borde jag ha låtit bli det? Jag blir inte provocerad, inser att bilden var menad att väcka uppseende och tycker att detta var ett barnsligt sätt att försöka få uppmärksamhet på. Förstår du vad jag menar, jag vet inte om jag orkar sitta och säga samma sak fler gånger nu.

    SJÄLVA BILDEN provocerade mig inte LD provocerar mig inte OCH jag tycker att hon ibland går för långt i sin vilja att väcka uppmärksamhet, det blir för påtagliga bloggprovokationer. Vilket bara känns mesigt.
  • Voluptuous Shalimar
    Meh01 skrev 2012-11-21 19:38:47 följande:
    Hoppas du själv märkte att du mer eller mindre bara poängterade det jag skrev genom din kommentar. Annars kan det rentav bli lite pinsamt här.

    Och även om det inte handlar om att ni vill framstå som sofistikerade och urbana så ligger det ju uppenbarligen något annat bakom. Jag blev inte provocerad av LadyDahmers bild. Men jag har inget behov av att trycka ner henne heller. Att sitta och "AHMEN HÖRRU DU KOM INTE HÄR OCH TRO ATT DU ÄR NÅGOT MED EN JÄVLA MENSBINDA VA VA VA VA" känns faktiskt inte så jävla vuxet.
    Tycker du? Jag tänker att du nog kände dig väldigt välfunnen när du kom på att du skulle skriva att vi måste vara så världsvana för att ha denna åsikt.
  • Voluptuous Shalimar
    Meh01 skrev 2012-11-21 19:38:47 följande:
    Men jag har inget behov av att trycka ner henne heller. Att sitta och "AHMEN HÖRRU DU KOM INTE HÄR OCH TRO ATT DU ÄR NÅGOT MED EN JÄVLA MENSBINDA VA VA VA VA" känns faktiskt inte så jävla vuxet.
    Och sen har ingen suttit och skrikit på LD, själv svarade jag bara på frågan i ts. Lugnt och sakligt.
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)