Inlägg från: Anonym (Vilket land?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vilket land?)

    Jag svensk tjej tillsammans med muslimsk kille - Fråga mig vad du vill!

    Var kommer han ifrån? Är ni gifta? Har du konverterat?

  • Anonym (Vilket land?)
    Anonym (Svensk tjej) skrev 2012-11-22 20:52:13 följande:
    Jo jag hade nästan räknat med det. Det hade ju dock varit lite kul med andra frågor. Tycker det är lite trist att folk bara tänker på detta så fort man nämner ordet "muslim"...
    Okay då. Jag har varit gift med en muslimsk man i många år, men du kanske inte vill svara på hur det är just för dig? Vad vill du vi skall fråga då? Är han snäll och lugn? Häftigt humör? Gullig pappa? Bra på att laga mat?

    Min man är precis som "vem som helst", så vet inte vad jag skall fråga.

    Jo, är han shiamuslim, eller sunnit?
  • Anonym (Vilket land?)
    Helenmedh skrev 2012-11-22 21:15:25 följande:
    Anonym (?) : mitt sätt att fråga? Var? Jag skrev för det första och undrade varför du ifrågasatte frågor? Sen skrev jag och undrade varför man inte kan fråga vad folk jobbar med? Efter det frågade jag ts hur dom träffades?

    Jag tycker du verkar vara den mest fördomsfulle i denna tråd faktiskt.. Som liksom tar åt sig i för det första- någon annans tråd, och för det andra- helt utan anledning på helt normala frågor?

    Nej förlåt ts, nu ska jag inte tjafsa bort din tråd något mer! Hoppas att ni får fortsatta många år ihop och lever lyckliga länge :). (Oavsett om karln hade varit kristen, muslim, hindu osv osv.. )
    Varför startar ni två inte en egen tjafstråd?
  • Anonym (Vilket land?)

    ja, det var länge sedan sen sist! och nu är er lilla tjej 2 år? hur går det nu? Jag är fortfarande tillsammans och gift med med min älskade man, vår dotter är snart 21. Men vi har bara varandra nu, och ingenting som binder os. kanske bara kärleken? Och jo, han är de lugnaste av alla män jag har levt med. Och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Däremot är jag samma envisa ateist, som står för mina åsikter, och det enda jag gör är att ta lite hänsyn, till den som har valt att leva med mig! För alla har vi en fri vilja, eller hur?

    Är han fortfarande lika kärleksfull, och precis som vanligt? I så fall har du nog hittat din "livspartner", och jag kan då bara önska er all lycka till i framtiden! Kanske har ni ett nytt barn nu?

Svar på tråden Jag svensk tjej tillsammans med muslimsk kille - Fråga mig vad du vill!