• VickyHurtig

    Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!

    När jag var nånstans runt 11-12 önskade jag mig ett armbandsur. Detta visste mamma mkt väl. Satt o pratade med henne i telefon (hon o pappa skiljde sig när jag var 4, mamma flyttade till annan ort) nån månad innan jul, hade då huvudvärk. Ca en vecka innan jul kom posten med ett stort paket (med flera mindre i) kunde sitta i timmar o titta o klämma på paketen. Det var ett smalt ovalt paket som rasslade från mamma. Tänkte att det kanske var ett armbandsur med kedja. på julafton väntade jag med det paketet till sist, o till slut var det bara det kvar. Öppnade det saakta för att dra ut på spänningen... I paket var det en..... öppnad förpackning Alvedon mammas gubbe stulit från jobbet som städare på Astra. Började gråta av besvikelse. Pappa åkte o köpte en klocka åt mig några dagar efter, men denna julklapp minns jag fortfarande efter över 20 år! Min motivering är: min son älskar att bygga o gillar bilar o så. En tågbana skulle vara en underbar julklapp till honom.

Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!