• yummi

    Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!

    Jag minns en jul när jag var ca 13-14 år då julen firades med min pappa och hans släkt. Jag såg verkligen fram emot att få öppna paketen och det var ovanligt många paket till mig från min pappa, vilken i vanliga fall gav pengar då han inte är så mycket för shopping. När jag sedan började öppna klapparna, insåg jag till min besvikelse att paketen vore mer lämpade till ett lågstadiebarn. Mina julklappar bestod bl.a. av flera olika barnfilmer, så som "Bumbibjörnarna" och "Hej jag är en fisk". Jag minns även att jag fick en lek och lär bok med titeln "Lär dig klockan". Jag minns hur besviken jag var, samtidigt som jag skämdes över de julklappar jag fått i jämförelse med mina jämnåriga kusiner.

    Jag önskar att jag kunde vinna Brio tågbanan till min tågtokiga son som blir två år i februari. Jag minns själv hur jag älskade att leka med dessa tågbanor hos mina vänner när jag var liten, tyvärr hade jag ingen egen tågbana. Jag hoppas att jag ska kunna få ge en till min fina pojke.

Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!