Inlägg från: Anonym (4) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4)

    Hur länge kommer jag känna samma effekt?

    Jag äter citodon för värk. Samma som dig. Upp till 8 tabletter per dygn. Vissa dagar tar jag bara 2 och vissa tar jag maxdosen och i bra perioder kan jag gå utan i en vecka.. Har tagit dom i cirka 4 år nu. Hjälper jättebra mot min smärta. Jag kan känna ett litet rus på tabletterna jag tar på morgonen, men oftast inte de andra. Tycker också att det är en småmysig känsla.  Min tolerans mot dem har ökat. I början vet jag att jag blev lite smålullig oftare. 

    Åt tramadol innan, men de tyckte jag att jag blev för påverkad av. Så slutade med dem. Abstinensen där var fruktansvärd. Men för mig är det inte samma sak med citodonen, då jag faktiskt kan vara utan dem i några dagar utan att bry mig.  

  • Anonym (4)

    Jag tror att man har en viss tolerans från början. Jag har aldrig känt ett superrus som vissa får. Har vänner som fått citodon utskrivet någon enstaka gång för skador. De tar en tablett och är helt borta. Så har jag aldrig varit, inte ens när jag startade med dom. Kan som sagt bli lite smålullig på morgontabletterna om jag tar dem på tom mage men inte mycket.  Och att bli väldigt yr och flummig på en tablett som andra verkar bli har jag aldrig blivit.

Svar på tråden Hur länge kommer jag känna samma effekt?