Inlägg från: LinneaJosie |Visa alla inlägg
  • LinneaJosie

    Känner mig så fruktansvärt kränkt!!! Överreagerar jag?

    Du har ju rätt till din känsla, men i mina ögon är "kränkt" helt fel ord i sammanhanget. Jag förstår faktiskt inte alls din reaktion. Känns som att en rimlig reaktion är irritation, men det är bara min åsikt.

  • LinneaJosie
    Anonym (S) skrev 2012-12-28 21:56:43 följande:
    Det första han hade gjort var att berätta detta för sina barn. Fattar inte hur han kunde! Han hade ju LOVAT att inte säga till NÅGON

    Men är det verkligen en katstrof? Måste det här bli en så stor grej?
  • LinneaJosie
    Anonym (S) skrev 2012-12-28 22:02:53 följande:
    Ja, hur mycket kan en fem-åring hålla tyst tror han? Han had ju lovat att inte berätta. Dessutom vill jag ju själv vara den som berättar för vår dotter att hon ska få ett syskon. För mig är det här det yttersta tecknet på brutet förtroende...kommer aldrig lita på honom. Varför kan folk inte bara hålla tyst!!?? Varför?? vad vinner han på detta!? 

    Det var väl troligen bara obetänksamhet som ligger bakom, inte illvilja. Kan ni inte berätta för dottern på en gång då?
  • LinneaJosie
    Anonym (S) skrev 2012-12-28 22:08:50 följande:
    Nej, jag förstår att det inte var illvilja. Men jag kan verkligen inte fatta VARFÖR han ska börja babbla det första han gör? Varför? vad vinner han på det??!!

    Det var troligen inte överlagt, han tänkte alltså troligen inte igenom eventuella konsekvenser av sitt handlande - obetänksamhet alltså. Jag råder dig att försöka släppa det här. Din reaktion verkar inte vara i paritet med vad som hänt. Du verkar överreagera och det verkar stressa dig. Du kanske bör fundera mindre över hans avsikter och mer över din egen reaktion. Jag menar inte att förringa dina känslor, men inget gott lär väl komma ur att du ska bära på agg för alltid över något som troligen bara var ett misstag.
  • LinneaJosie

    Alltså, tidigt i denna tråden fördes en ganska konstruktiv diskussion med TS, ni kanske borde läsa den? TS verkar ha förstått att hennes reaktion var en aning överdriven men hon har ju såklart rätt att reagera. Det blir så absurt att det fortfarande droppar in en massa nedlåtande kommentarer, som redan skrivits hundra gånger om.

  • LinneaJosie
    Anonym skrev 2012-12-29 18:21:07 följande:
    Nja, jag vet inte om jag håller helt med! Tycker nog ändå att TS fortfarande ändå tyckte att hon reagerade rätt och riktigt och fortfarande inte ser något större fel i att sambons vän är portad fån nyårsfirandet...

    Möjligt. Blir bara lite löjligt att det fortsätter med flera hundra inlägg som säger i princip samma sak i raljant ton.
Svar på tråden Känner mig så fruktansvärt kränkt!!! Överreagerar jag?