• Nostalgi80

    Den sista enhörningen / The last Unicorn SVENSK

    Hej....
    Söker med ljus och lykta efter filmen "Den sista enhörningen" med svensk tal.
    Om någon har den inspelad på vhs el dyligt vore jag evigt tacksam om en kopia gick att ordna.
    Den går ju tyvärr inte att köpa med svensk tal. Bilden är inte så noga hur den är, tänkte synka ljudet med BluRay utgåvan som finns. Vore kanon att få till denna nostalgi film i bra kvalitet.
     

  • Svar på tråden Den sista enhörningen / The last Unicorn SVENSK
  • Nostalgi80
    Apopan skrev 2013-01-06 19:39:07 följande:
    Den finns att tanka hem (torrent) Hittade den för ett tag sen nämligen när jag nostalgipeppade och var iaf då inget problem att få hem.

    Kolla gärna om du kan hitta källan igen. Har sökt igen de mesta ställen och forum men har inte lyckats få fram en svenskdubbad version. Svensk textade finns det gott om dock.
  • mamma hampus

    Vill också ha den filmen..min kusin hade den på VHS och sedqn lånade ja den och sedan kom den bort hemma hos mina föräldrar måste hitta den..

  • Apopan

    Du har rätt, den som jag hade hemma var på engelska. Har dock den bara i minnet på svenska. Såg den säkert hundra gånger som liten nämligen, har den nämligen inspelad på VHS, men det var lite väl mycket "autotracking", därav att jag laddade hem den. Visste inte att den var så svår att få tag i med svensk tal... Får önska dig lycka till i jakten. :)4

  • Nostalgi80
    Sweetmind skrev 2013-01-07 10:37:06 följande:
    Hela filmen finns (med svenskt tal) i mindre klipp på youtube om det kan vara till någon hjälp?

    Om det hade varit hela filmen så hade det varit till stor hjälp. Det är där jag har hittat 36min av filmen men hela filmen är nästan 90min så det fattas ca 1h. Tyvärr. Men tack för tipset.
  • fru sjunfors

    Oj, skulle ju ha med mer

    Jag har den på VHS, inspelad 1990 från TV3 satte igång den snabbt, och den fungerar med lite flimmer.. Började nästan lipa (haha är så blödig, detta var min favoritfilm när jag var liten)
    Ska kolla om nån i min närhet (eller om det finns nån i Borås som man kan hyra av) har så man kan spela över till DVD, eller är det någon utav er som har?

  • Nostalgi80
    fru sjunfors skrev 2013-01-13 16:36:50 följande:
    Fast nu läste jag ju att du hade blueray-utgåva.. Kan du få till det med ljudet då?

    WOW!!! Antligen!!!

    Det skall inte vara några bekymmer att få till ljudet. Om du skickar över VHS:en så kan du välja hur du vill ha tillbaks den , som DVD / BluRay eller 3D-BluRay. Givetvis kommer VHS:en tillbaks också. Vill du hellre få över på dvd först och sen skicka den så kan jag utan problem vänta. Har redan väntat en evighet. 

    Riktigt fantastiska nyheter!! 
Svar på tråden Den sista enhörningen / The last Unicorn SVENSK